2777
2789
تازه میخاد بده۲۶،  خیلی منتظرشم  ولی کاش بجای جمال  ی پسر جوان تر میگذاشتن  دمیر ...

ببین شخصیت گل جمال به همین بازیگر میخورد ببینی عاشقش میشی منم اول همین فکرو میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ینی انقدر قشنگ بود که منتظرم یه یکی دو سال بگذره من دوباره برم ببینمش

الان دوباره میخواد بده

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وای هر بار تیزرشو میبینم خندم میگیره که طرف با اون قیافه خشن میگه من گل جمالم😂

دقیقاااا ،  اصلا بهش نمیخورع کاش جوانتر بود ، دمیر خیلی پیر شده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
وای هر بار تیزرشو میبینم خندم میگیره که طرف با اون قیافه خشن میگه من گل جمالم😂

گل به معنای خنده در زبان ترکی

یعنی چهره خندان

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

منم امروز تموم کردم همه قسمتاشو

خیلی قشنگ بود

الان افسردگی گرفتم چرا تموم شد اخه خیلی خوب بود🤧

مورات عالیه لعنتی🤧😭❤️

خــ❤ــدایـآ خـودتـ بسـآز ♡ تــو بسـآزے قشنگتـرہ