2777
2789
عنوان

همسایه بابام اینا رو بخاطر یه پراید کشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال؛ از کجا میدونین ماجرا این بوده؟؟  قاتلا که فرار کردن، اون فرد هم که کشته شده، پس کی تع ...

والا امروز تو مراسم میگفتن ماشینش هم که بردن گلوله هم خوده به سرش دیروز امروز گفت پیداش کردن قابل شناسایی نبوده بیچاره از بس باد کرده

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات
عزیزم میگم زنگ زده دیروز غروب گفته دوتا جون و ببرم فلان روستا بعدمیام خونه

بله بعد خوندم،خونسردیتاحفظ،کن

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
وای ه وحشتناک به کجا داریم میریم 

بله خیلی و این خانمی ک فوت شده فقط هم همین ی دختر داشته چون مشکل داشتن خودش وشوهرش نمیتونستن بچه دار بشن تا ی حدودی هم اشنا هستن خانوادم مراسم ختم رفتن

دختر همسایه ی ما امروز میخواسته بره سربه مادرشوهرش بزنه سرراه میره پمپ گاز ،گاز بزنه بچشو پیاده میکته 3/5سالش بوده ،بچه یکدفعه میدوه وسط جاده اصلی یک تریلی از روش رد میشه،لهش میکنه ،لباسش هم ب لاستیک باگوشتاش چسبیده بوده ،ازروشورتش کع کف جاده مونده بوده مادرش میفهمه بچشه

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
آخه ی پراید چیه هاا گ.ه چقدر می ارزه تا اینکه ی جون آدمو میگیرن به خاطرش 😣😣

دقیقا منم میگفتم کاش میزاشت میردنش اما خب یه عمر جون کند بیچاره 

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات