2777
2789
عنوان

بیاید عکس

447 بازدید | 54 پست

آقا من یکی رو میخوام ولی نمیدونم چجوری اقدام کنم برم جلو و خیلی دارم عذاب میکشم و فکرم درگیره🥲

از صبح شصت بار عکسشو دیدم هنوزم سیر نشدم 

کسی یه راه حل خوب بلده برا اینکه سر صحبت رو باز کنم؟

هدفم اینه یه راهی بهم بگید ولی اگه خواستید عکس هم میزارم ولی کمکم کنید دیگه

و خب از طرفی هم نمیدونم رل داره یا نه ، حداقل اگه داشته باشه کلا بیخیالش میشم ولی الان موندم چه کنم

آقا دفعه قبل که تاپیک زدم کسی چیزی نگفت ، این دفعه یکم کمک کنید بعدش عکس میزارمممم 

اه اصن درک نمیکنید منو ، کسی رو ندارم بهش بگم فقط شماییییید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس

همکاره؟

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

نه

نسبتتون؟

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

چقد خلوته امشب😐

بزار دیگه

چقد خلوته امشب😐

عکس بگذار

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی