2777
2789
عنوان

این چی بود من شنیدم؟؟😑

561 بازدید | 24 پست

با وجود اینکه آزمایش و بی بی چکم منفی شده ولی هنوز حسم بهم میگفت که باردارم! ولی بازم داشتم روی خودم کار میکردم که بیخیال بشم که دیشب همسایمون گفت فامیلش آزمایش خونش، بی بی چکش و سونوگرافیش منفی بوده،ولی بعد از یکی دو ماه فهمیده چهار ماهه بارداره! 😑😑

یکی دیگه رو هم میشناسم بتاش ۰.۸ بوده و باردار بوده!!! الان دوباره برگشتم سر پله اول،مخصوصا که علائمم هم هنوز از بین نرفته و پریود هم نشدم (قاعدگیم نامنظمه و روز موعدمو نمیدونم)! 

حالا من به کنار....

ولی با وجود همچین اشتباهاتی توی آزمایش ها و سونوها از کجا معلوم کلی از بارداری ها به بهونه کیست یا هرچیز دیگه ای به سقط نرسیده باشه؟؟؟ 

من از این اشتباهات زیاد شنیدم!

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک هدفدار

چه هدفی یعنی داره دکترا رو هذف میگیرع ؟

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
این حرفارو کدوم اسکولی زده؟ و شما باور کردی 🤣🤣🤣

اگر یک نفر گفته بود حق با شما بود! آخریش زندایی خودم که دو تا دکتر دو تا حرف متفاوت بهش زدن! که یا دکتر دوم اشتباه کرده یا دکتر اول دنبال پول تیغیدن بوده!

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم