2777
2789
عنوان

این چی بود من شنیدم؟؟😑

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 24 پست
اگر یک نفر گفته بود حق با شما بود! آخریش زندایی خودم که دو تا دکتر دو تا حرف متفاوت بهش زدن! که یا د ...

ببین بعضیا خودشون خیلی چت میزنن. اصلا سرشون در نمیاد یا حتی حرفای دکترو متوجه نمیشن از بس شوت میزنن. جدی نگیرشون

احتمال رخ دادن اشتباه خیلیییییییی پایینه  از نظر سقط هم نگران نباش قبلش کلیدی آزمایش می‌گیرن ت ...

واقعا اینجوریه؟؟؟ آخه دکتر داشته بهش آمپول میداده برای پریود شدن ولی این چون حس میکرده بارداره آمپولو نزده!

این آمپولا باعث سقط نمیشن؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه و هنوز بتا خیلی پایین باشه یه هفته دیگه آزمایش بده

ممکنه! باید سه چهار روز دیگه بی بی بزنم 

واقعا اینجوریه؟؟؟ آخه دکتر داشته بهش آمپول میداده برای پریود شدن ولی این چون حس میکرده بارداره آمپول ...

خب چه آمپولی بوده 

حتما باید با دکتر مشورت کنه اگر حس میکرده که بارداره به دکی باید می گف

واقعا اینجوریه؟؟؟ آخه دکتر داشته بهش آمپول میداده برای پریود شدن ولی این چون حس میکرده بارداره آمپول ...

معمولا پروژسترون میدن که موقع لکه بینی هم میدن باردار نباشی پریود میشی باشی جای بچه سفت میشه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

ببین بعضیا خودشون خیلی چت میزنن. اصلا سرشون در نمیاد یا حتی حرفای دکترو متوجه نمیشن از بس شوت میزنن. ...

دکتر اولی بهش گفته فیبروم داری،بیست میلیون بده عملش کنم،دو سه روز بعد میره پیش یه دکتر دیگه ،دکتره بهش میگه تو اصلا فیبروم نداری!‌😑

چی بگم والا،خدا کنه اشتباه باشه این چیزا چون من یکی که چند روزه سردرگمم،نمیدونم چکار کنم! خیلی بده که نشه به این چیزا اعتماد کرد

دکتر اولی بهش گفته فیبروم داری،بیست میلیون بده عملش کنم،دو سه روز بعد میره پیش یه دکتر دیگه ،دکتره ب ...

بله برا هرکاری نیاز به چندمتخصص هست. اما اینکه یکی بگه ازمایش و سونو منفی یه بعد حامله باشه غیر ممکنه

خب چه آمپولی بوده  حتما باید با دکتر مشورت کنه اگر حس میکرده که بارداره به دکی باید می گف

والا جزئیاتشو خبر ندارم! دور هم نشسته بودیم،حرف از بارداریو این چیزا شد که من گفتم فلانی تا شش ماهگی علائم نداشته نمیدونسته بارداره،که همسایمون برگشت این قضیه رو تعریف کرد!

معمولا پروژسترون میدن که موقع لکه بینی هم میدن باردار نباشی پریود میشی باشی جای بچه سفت میشه

واقعا سفت میشه؟ یعنی برم پیش دکتر؟ خیالم راحت باشه؟