2777
2789
عنوان

حرف اشتباهی زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 20 پست
اول بگو چرا لیبل قدیم چسبوندید؟ قبلا خریدید؟ 

نه خب قیمتش رفته بالا اما لیبلشو یا عوض نکردن یا اشتباه زدن 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       
قسمت دوم جمله بد نبوده ؟

نه عزیزم وقتی اصرار داشته قیمت قبل بفروشید و امکانش نبوده واسه شما خوب مجبور شدین اینو بگین. الان باید از دید فروشنده به جریان نگاه کرد نه از دید مشتری .کارت بد نبوده حق داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم وقتی اصرار داشته قیمت قبل بفروشید و امکانش نبوده واسه شما خوب مجبور شدین اینو بگین. الان با ...

باید به ساز مشتری فقط بندری برقصیم 

خب اگر اشتباه زدید که هیچی.ولی خیلی فروشنده ها از قبل خریدن.ولی تا میبینن گرون شده گرونتر میفروشن

اینو باید به صاحب مغازه بگن من فقط فروشندم  

اونجا مشتری خودشو داره 

اگه صاحب مغازه نیستی و بهت گفتن به قیمت جدید بفروشی تقصیر شما نیست ، شما که نمیتونی از جیب خودت پول خرید بقیه رو حساب کنی

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋