مشتری اومد بعد یه جنسی برداشت که لیبلش قیمت قدیم بود اما قیمت اصلیش قیمت جدید بود اما مشتری اصرار داشت که قیمت قدیم بهش بفروشم منم بهش گفتم قیمت جدیدش اینه و اگه راضی نیستید میتونید نخرید در کمال احترام بد گفتم ؟
مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅مرغ آمین همیشه بالای سرمه
یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه واسه منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا منو تگ کنین .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷♀️😄
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
روش خورده یا لیبل اشتباه بوده یا بروز نکردن لیبلشو این دیگه دست من نیست باید از کارگاه درست میکردن همون اول به مشتری که داشت جنسی برمیداشت قیمت اصلی رو گفتم
مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅مرغ آمین همیشه بالای سرمه
من صاحب مغازه نیستم کم میکردم باید از جیب خودم میدادم
عه خوب پس اشکال نداره حق با شماس👌
یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه واسه منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا منو تگ کنین .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷♀️😄