2777
2789

چکار کنم؟😭من همین هفته پیش کنکور دادم تازه میخواستم بشیم با خیال راحت فیلم ببینم،دیشب گوشیم یه دفعه هرچی میزدم شارژر شارژ نمی شد امروز شارژش تموم شد خاموش شد،مامانم افتاده تو لج میگه درستش نمی کنم،درست کنم تا بشینی تا دو شب فیلم ببینی همین گوشی بیچارت کرد و فلان😐😐

ولی الان تابستونهههههه و من هفته پیش کنکور دادممممم،بی گوشی نمی‌شه

گوشی بابام رو گرفتم سیمکارتم رو انداختم روش ولی مطمئنم میان میگیرنش،چکار کنم؟😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  درست می‌کنه نگران نباش

درست نمی کنه لج می کنه دیگه تمامه،انقد اعصابم خورده انگار عزیزم مرده من واسه این تابستون خیلی برنامه داشتم الان بشینم در و دیوار رو نگاه کنم؟😭

درست نمی کنه لج می کنه دیگه تمامه،انقد اعصابم خورده انگار عزیزم مرده من واسه این تابستون خیلی برنامه ...

ای بابا نگران نباش بابا 

شاید امروز از یه چیزی اعصابش خرابه سر تو خالی می‌کنه

چند روز کمکش کنی اوکبه

تـاسیـان `

اینم کاری داره ؟ فردا بلند شو صبحونه رو آماده کن مامانتو بوس کن   کارای خونه رو انجام بده&nbs ...

انقد این کارو کردم تا شروع میکنم میگه تو تا احتیاجت میوفته مهربونم میشی لازم نکرده من گول تو رو نمی خورم

ای بابا نگران نباش بابا  شاید امروز از یه چیزی اعصابش خرابه سر تو خالی می‌کنه چند روز کمکش کن ...

در طول سال ام هی می‌گفت این گوشی تو رو بیچاره کرده کاش خراب بشه من دلم خنک شه،سر این چیزا نیست بدجوری لج کرده

گوشوارم دو حلقه است بعد توی هرکدوم از حلقه ها ۶تا کره کوچیک داره،افتادم فکر اینکه از هرکدوم دوتا از اون کره ها رو بفروشم ۴تاش یه تومنی میشه مشکل اینجاست فاکتور ها دست مامانمع منم نمی خواهم کامل گوشوارم رو خراب کنم

مادر است دیگر...

دیگه متوجه این نیست من الان باید با استراحت کنم اون زمان حرفی دیگه بود الان حرفی دیگه ،حتی خواهرم پزشکی قبول شد مامانم گوشیشو کوبید تو دیوار شکوندگفت این همه سال گفتم درس میخونی کارت نداشتم دیگه باید کمکم کنی نه همش سرت تو گوشی🙂

دیگه متوجه این نیست من الان باید با استراحت کنم اون زمان حرفی دیگه بود الان حرفی دیگه ،حتی خواهرم پز ...

وا بیچاره

اتفاقا الان باید کاریش نداشته باشه تا خواهرت استراحت منه

تـاسیـان `