2777
2789

سلام

یه مشکلی برام پیش اومده

که بدست من و همسرم حل شدنی نیست و همه ی تلاشمونو کردیم و به هردری که بگین زدیم 

ازموقع اذان شب به دلم افتاده که نذر حضرت عباس انجام بدم و ...

شما نذری برای ایشون انجام دادین یا شنیدین که کسی انجام داده باشه که حاجت روا شده باشه ؟ میشه کمکم کنید ؟

حقیقتا سردرگمم و کلی ناراحت و دلگیر

عزیزانم لطفا لطفا اگر اعتقادی ندارید من به شما احترام میذارم ولی حقیقتا از توانم خارجه که کامنتهای منفی روبخونم

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعدادش فرقی نداره ؟ ممنونم واقعا 

نه هرچقدر به دلت اومد نذر کن بفرستی انشاءالله  حاجت روا باشی دوست داشتی یه سر هم بیا تاپیک اخرم یکی از دوستان از نذر صلوات به این شهید حاجت گرفته🙏🥲

میشه یه صلوات به نیتم بفرستی مهربون جان؟🙏❤️

یا كاشِفَ الْكَرْبِ و معنی آن “ای برطرف کننده غم و اندوه” اشاره به آرامشی دارد که امام حسین علیه السلام با نگاه کردن به سیمای برادر خود حضرت عباس (ع) بدست می‌آوردند. ذکر کامل با معنای آن به این شرح است:

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ به معنای اي برطرف کننده غم و اندوه از روي حسين بحق برادرت حسين، اندوه و مشکل من را برطرف کن.

133 مرتبه.ابجد نام حضرت عباس

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

نه هرچقدر به دلت اومد نذر کن بفرستی انشاءالله  حاجت روا باشی دوست داشتی یه سر هم بیا تاپیک اخرم ...

ممنونم 

برای من خیلی دعا کن مهربان 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ و معنی آن “ای برطرف کننده غم و اندوه” اشاره به آرامشی دارد که امام حسین علیه الس ...

خیلی ممنونممم

💚