2777
2789

پسر من دو سال و نه ماهشه تازه داره جمله های سه کلمه ای میگه و کلا دیر به حرف اومد ازش میپرسم مثلا این لباس کیه میگه منه 

ولی امروز ازش پرسیدم غذا میخوری .. میگه آراد سیره 

طبیعی آیا؟‌

خدایا شکرت 😍

اره بابا

یادش بخیر به پسرم میگفتم بگو یا حسین چون اسمش خسین بود میگفت یامن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا من که خوبه ، از اسم خودش به جای من استفاده میکرد؟

اره از سرش افتاد بعدش

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
تو رو خدا اگه کسی اطلاع داره یا بچش اینجوری بوده بگه من وسواس فکری دارم و از استرس سردرد گرفتم آخه ت ...

سلام گلم حرفاتو می‌فهمه درک داره دسشوییش رو میگه میزاره حمومش بدی یا اینکه شده یه کلمه رو خیلی زیاد تکرار کنه اینکه با بچه ها ارتباطش چطوره و یا یه توپی رو‌هوا میندازی با چشماش دنبال می‌کنه 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

من بردم سنجش اونجا هم گفتن اگه سوم شخص بگه خودشو علایم اوتیسم هست ببر دکتر تا زودتر از نگرانی دربیای .

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بله .دختر منم اسمش رو میگفت .کم کم درست شد .عزیزم اوتیسم هزار و یک علائم داره اخه این چه فکریه

واقعا اسم خودشو میگفت؟؟ کی درست شد حرف زدنش ؟ 

ببین بخدا من سر دیر حرف زدن پسرم خیلی استرس کشیدم همش تو نت زده اوتیسم و... الان اینقدر حالم بده فقط خدا میدونه 

خدایا شکرت 😍
واقعا اسم خودشو میگفت؟؟ کی درست شد حرف زدنش ؟  ببین بخدا من سر دیر حرف زدن پسرم خیلی استرس کشی ...

من دخترم اوتیسم هست اینقدر علائمش زیاده تو خیالت نمیگنجه هر کدومشونم دنیای متفاوت خودشون رو دارن

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️