2777
2789
عنوان

مامانا کسی بوده بچش اسم خودشو به جای من بگه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 30 پست
پسر منم همینجور بود تازه یه آقا هم میذاشت پشت اسمش🤣 بعدا درست شد

واقعا راست میگی؟ تا چند وقت اینجوری بود؟ خدا خیرتون بده دارم دیونه میشم از مطالب گوگل

مثلا پسرم میخواد بگه سیرم میگه آراد سیره بچه ی شما هم اینجوری میگفت؟

خدایا شکرت 😍
واقعا اسم خودشو میگفت؟؟ کی درست شد حرف زدنش ؟  ببین بخدا من سر دیر حرف زدن پسرم خیلی استرس کشی ...

اره به خدا . دیر حرف نیومد اما کاملا اسم خودش رو میگفت جای کلمه ی من . 

من خوشم میومد انقدر . اصلا هم منفی فکر نمیکردم . خودش کم کم جمله و فعل و فاعل و همه چیرو درست به کار میبره . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میگی گفته آراد سیره یعنی درک داره درخواست غذا داره میگه گشنمه؟

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
اره به خدا . دیر حرف نیومد اما کاملا اسم خودش رو میگفت جای کلمه ی من .  من خوشم میومد انقدر . ...

خدا حفظش کنه . من خیلی استرسی ام همش هم بخاطر مطالب گوگل 

خدا کنه پسر منم درست شه

خدایا شکرت 😍
واقعا راست میگی؟ تا چند وقت اینجوری بود؟ خدا خیرتون بده دارم دیونه میشم از مطالب گوگل مثلا پسرم میخ ...

آره همینجور بود 

الان ده سالشه 

ببین جزئیاتش که دقیقا کی درست شد رو یادم نیست 

ولی در کل نگران نباش اگر مشکل دیگه ای نداره

خدا حفظش کنه . من خیلی استرسی ام همش هم بخاطر مطالب گوگل  خدا کنه پسر منم درست شه

منم هر دفعه چیزی به دکتر بچه م میگم و میپرسم میگه هزار بار گفتم مطالب نصفه نیمه از گوگل نخون سمه .

درست میشه قول میدم

سلام گلم حرفاتو می‌فهمه درک داره دسشوییش رو میگه میزاره حمومش بدی یا اینکه شده یه کلمه رو خیلی زیاد ...

سلام عزیزم 

حرفامو میفهمه ، دستورپذیری هم داره با غریبه ها ارتباط نمیگسره ولی بازی با بچه ها رو دوست داره ، تازگی ها از حموم رفتن میترسه آب بازی دوست داره ها ولی از اینکه سرشو بشورم بدش میاد .. ارتباط چشمی هم خوبه ولی خیلی لجبازه و بعضی وقتا قشقرق را میندازه

خدایا شکرت 😍
سلام عزیزم  حرفامو میفهمه ، دستورپذیری هم داره با غریبه ها ارتباط نمیگسره ولی بازی با بچه ها ر ...

خب خداروشکر پس درک داره اگه دوست داشتی آنلاین برنامه ی گفتار بگیر همه چی حل میشه انشالله

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
اره از سرش افتاد بعدش

خدا رو شکر ، چند وقت بعد از سرش افتاد؟ 

ببین مثلا بچه من میخواد بگه جیش کردم میگه آراد جیش کرد خواهش میکنم جوابمو بده گل پسر شما هم اینجوری بود؟

خدایا شکرت 😍
خدا رو شکر ، چند وقت بعد از سرش افتاد؟  ببین مثلا بچه من میخواد بگه جیش کردم میگه آراد جیش کرد ...

اره نمیدونم من حساس نبودم کلیم ذوق میکردیم فک کنم دوهفته بعدش دیگه نگفت مثلا حسین بخوابه اینجوری بود

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
سلام ببخشید میخواستم بدونم مشکل سوم شخص گفتن پسرتون حل شد؟آخه پسر منم گاهی اینطوری میگه مثلا توی آین ...

بله حل شد شکر خدا 

ببین دقت کن شما و اطرافیان تو گفتارتون مثلا نگید این ماشین ایلیاس یا این لباس واسه ایلیا هست و.... تو گفتارتون از ضمیر تو یا من استفاده کنید . چون بچه در واقع از ما تقلید میکنه

خدایا شکرت 😍