بانویاااایرانی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 7317 عنوان دوستان اردبیلی میشه لطفا کمک کنید 407 بازدید | 13 پست فردا شب اردبیلم جایی برای اسکان ندارمکجا رو پیشنهاد میدید هم تمیز باشه هم قیمت مناااسب. 1402/04/23 | 22:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محدثه_1401 عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 26882 اگه اهل اردبیل بودم حتماراهنماییت میکردم مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم
سفیدبرفی1382 عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 33849 اهل اردبیلم هفته دیگم دارم میرم ولی هتل نمیشناسم چون خونه مادر بزرگم اونجاس 😑تاحالا هتل نرفتیم تابستونا کل فامیل اونجا جمن
بانویاااایرانی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 7317 اهل اردبیلم هفته دیگم دارم میرم ولی هتل نمیشناسم چون خونه مادر بزرگم اونجاس 😑تاحالا ه ... هتلم نباشه مهم نیستاقامتگاه بومگردی یا یه سوییت کوچیک برای اینکه با خانواده م بیرون نمونیم
سفیدبرفی1382 عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 33849 هتلم نباشه مهم نیست اقامتگاه بومگردی یا یه سوییت کوچیک برای اینکه با خانواده م بیرون نمونیم کندوان عزیزم روستای کندوان هتل داره جای خیلیییی زیباییم هست تاحالا نرفتم هتلش ولی شنیدم و دیدم ک هست خبر بگیر بعد برو
بانویاااایرانی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 7317 کندوان عزیزم روستای کندوان هتل داره جای خیلیییی زیباییم هست تاحالا نرفتم هتلش ولی شنید ... کندوان که تو تبریزهچند روز پیش اونجا بودیممگه اردبیلم کندوان داره؟
کنکور_برتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 135 ببخشید پسر شما تیزھوشان تھرانہ؟میشہ بدونم کدوم علامست؟میخام از کیفیت مدرسشون سوال بپردم اگہ اوکی بودید جواب بدید
بانویاااایرانی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 7317 ببخشید پسر شما تیزھوشان تھرانہ؟ میشہ بدونم کدوم علامست؟ میخام از کیفیت مدرسشون سوال بپردم اگہ اوکی ... بله حلی یکدور دومچهار راه لشکراسمن بهترین حلی تهران هست ولی بیشتر تمرکزش رو المپیادی ها هست و مدرسه شلوغیه
کنکور_برتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 135 بله حلی یک دور دوم چهار راه لشکر اسمن بهترین حلی تهران هست ولی بیشتر تمرکزش رو المپیادی ها هست و ... چہ عالییمیشہ یکم توضیح بدید دبیرا چطورن؟برنامہ درسی پسرتون چطورہ؟چند ساعت میخونہبھترین فرزانگان چند میدونید چند ھست؟فرزانگان 2 چطورہ؟ممنون میشم اگہ جواب بدید ببخشید اگہ خیلی سوال پرسیدم خدا خیرتون بدہو آیا واقعا حلی 1 ھمہ نخبہ اند؟
بانویاااایرانی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 7317 چہ عالیی میشہ یکم توضیح بدید دبیرا چطورن؟ برنامہ درسی پسرتون چطورہ؟ چند ساعت میخونہ بھتری ... نه بابا کجا همه نخبه ان😅پسر من که حتما نیست🤣🤣اگه تلگرام دارید یه کانال تلگرامی هست همه اولیا و معلمای سمپاد هستنادمینها مربیان حلی ۵ دور اول هستنهر سوالی دارید همه راهنمایی میکنن و اگه مشاور هم بخواید معرفی میکنن
بانویاااایرانی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 7317 چہ عالیی میشہ یکم توضیح بدید دبیرا چطورن؟ برنامہ درسی پسرتون چطورہ؟ چند ساعت میخونہ بھتری ... قبلا میشد ادرس لینک بزارم الان نمیذارهمیگه مجاز نیست
کنکور_برتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 135 نه بابا کجا همه نخبه ان😅 پسر من که حتما نیست🤣🤣 اگه تلگرام دارید یه کانال تلگرامی هست همه اولیا ... میشہ ادرسشو بدید؟
بانویاااایرانی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 7317 اینجا مدارس دو دوره دخترانه و پسرانه رو راهنمایی میکننگروه نمونه سوالم دارنپسر من دور اول حلی ۵ بود بسیار عالی و درجه یک بود مدرسهالان اساتید خوبی دارن ولی تمرکز مدرسه بیشتر رو المپیادی ها و کسب رتبه تو المپیاد جهانی هست