2777
2789

دختر من چهار سالشه ولی اصلا موهاش رشد نداره . گفتن بزنی تو رشدش تاثیر داره امروز بردم کوتاهش کردم ...خیلی گریه کرده وناراحته ...راه حلی برایه زود بلند شدن دارید

زندگی بر خلاف آرزوهایم گذشت 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من یه فکر اشتباهه که بزنید رشدش بهتر میشه مگه آسیب دیده بود رنگ شده بود که بزنی درست بشه اون از اول همینطوری بوره عوض نمیشه

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است

دخترهای من هنوز ۲۰ ماهشون نیست دوبار موهاشون رو از ته زدیم انقد موهاشون نازک و کم پشت بود، الان خیلی بهتر شده

شربت مولتی ویتا نیوکیندر بهش بده خوبه 

برنج حالت کته ای خوبه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
بنظر من یه فکر اشتباهه که بزنید رشدش بهتر میشه مگه آسیب دیده بود رنگ شده بود که بزنی درست بشه اون از ...

اخه از وقتی که به دنیا اومده بود اصلا موهاشو نزده بودم...

من دخترم موهاش فر پایینشون و رنگی انقد نازه یبار شپش گرفت دلم نیومد بزنم بلند بودن حیفشونه

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است

فقط اومدم بگم خوش به حالتون دختر دارین، لباسای صورتی و گل گلی  میخرین. مو میبافین، گل سر میخرین

خدا دختراتونو واستون حفظ کنه♥

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
مرتب و هر روز بده بخوره .. با شامپو بچه ملایم یه روز در میون سرش تمیییز بشور تو رشدشون موثره ..  ...

حتما...ممنون از راهنماییت عزیزم

فقط اومدم بگم خوش به حالتون دختر دارین، لباسای صورتی و گل گلی  میخرین. مو میبافین، گل سر میخرین ...

ممنون مرسی انشالله قسمت خودتون