2777
2789
عنوان

ایدز

317 بازدید | 12 پست

سلام تروخدا لطفا به من کمک کنید من شدیداً واسواس فکری دارم بخاطر همین خیلی نگرانم راجب ایدز ۱۸ سالمه میخواستم بدونم که آیا با کاشت ناخن ایدز منتقل میشه ؟ چون من برای کاشت مدل شدم بعد کسی که می‌کاشت از اونایی بود که خیلی رابطه داشت با پسرای زیادی .من الان میترسم که ایدز داشته باشم چون دستش بهم خورده و نمی‌دونم که آیا زخم داشتم یا نه و همچنین میترسم روز قبلش واسه کسی ناخن گذاشته باشه ایدز داشته باشه بعد فرداش که واسم کاشت یه وقت انتقال پیدا کنه بهم . و أیا ممکنه مثلا دیروز یکی ایدز داشته باشه برای اون ناخن بکارند بعدش فردا واسم ناخن بزاره اینجوری منتقل میشه ؟ چون شنیدم ایدز زیاد زنده نمی‌مونه بیرون بدن. تروخدا کسایی که می‌دونم جواب بدن خیلی وسواس بدی دارم شب روز نداشته واسه مامانم نمی‌ذاره آزمایش بدم چون میگه مگ میشه اینجوری انتقال پیدا کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایدز فقط با خون و فرآورده خونی و همچنین ترشحات جنسی منتقل میشه و لاغیر.... از اون خانم نه ولی اگه ابزار آلوده بوده باشه و استریل نشده باشه امکانش هست

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
یکم مطالعه کن . ایدز رو فلز زیاد زنده نمیمونه از دیروز چه خبره دوما شرطش اینه اون خونریزی کنه توم زخ ...

منم آخه نمیدونم دستم زخم شده یا نه و اینکه بیش تر از یه روز بیرون بدن ممکنه زنده بمونه؟

ایدز فقط با خون و فرآورده خونی و همچنین ترشحات جنسی منتقل میشه و لاغیر.... از اون خانم نه ولی اگه اب ...

درسته ولی توهم بیماری زدم چون یه ماهه پریود نشدم قبلا پلی کیستیک گرفته بودم از استرس ولی خوب شد و الان استرس ندارم نمی‌دونم چرا پریودم عقب افتاده 

واقعا نمیفهمی اگه زخم بشی خونریزی کنی مثلا؟ نه زنده نمیمونه

درسته ولی توهم بیماری زدم چون یه ماهه پریود نشدم قبلا پلی کیستیک گرفته بودم از استرس ولی خوب شد و الان استرس ندارم نمی‌دونم چرا پریودم عقب افتاده و یه ذره گلودرد هم دارم که نمی‌دونم مال کولره یا نه

درسته ولی توهم بیماری زدم چون یه ماهه پریود نشدم قبلا پلی کیستیک گرفته بودم از استرس ولی خوب شد و ال ...

این دو تا موضوع اصلا به هم ربط نداره عقب افتادن پریود به خاطر تنبلی تخمدان

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

ن نترس ایذر با این چیزا منتقل نمیشه

پریود نشدی چون استرس خودش پریود عقب میندازه

جلو کولر زیاد بشینی یا اب سرد زیاد بخوری گلو درد میشی

الکی خودتو عذاب نده

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
مامانم نمی‌ذاره میگه نداری

خب مادر ایرانی بگه نداری یعنی نداری برای محکم کاری میخوای یه چایی نبات بخور 😂

شوخی کردم

راضیش کن ، یا بپرس از یه نغر که آیا ازمایش ایدز با ازمایش کلی فرق داره یا نه 

اگه تفاوتی نداره بگو میخوام ببینم کم خونم یا نه و برو ازمایش بده