2777
2789

چند ساله ازدواج کردم خوبی های داره ک هیچکس نداره 

و بدی هایی داره ک هیچکس نداره 

من ی بچه دارم ک مریضه(در مورد مریضیش و مشکلش هیچی نمیگم) عمشق مشکلش رو ب هیچکس نگفتیم در حد حدودی می‌دونن مشکل چیه جفت پدرمادرامون 

مادرشوهرش پارسال ی دکتری پیدا کرد  تو تهران ک گفت شما ببرید من هزینه شو میدم حتی بلیط هواپیما هم خرید 

ی بار اون هزینه ی دکتر رو داد ی بار پدرم 

بشدتتتت آدم زبون تلخ و منت گذاریه ی خوبی کنه هزار بار پیش همه پیش خودم میگه و میگه گاهی وقتا دلت میخواد بگی نخواستم من همچین مادرم من این کوکو بهتون میکنم من اون کوکو میکنم(ماهم قدردانی هستیم و جور دیگه براش جبران می‌کنیم )امسال شرایطی پیش اومد ک عمق مشکل پسرم معلوم شد 

چندین ساله نصف حقوقمون می‌ره پای درمان پسرم ک ب هیچکس نگفتیم و خداروشکر کم هم می‌آوردیم عید تولد برا همسرم پول می‌ریزه ولی مثلا بگه فلانقدر بدم برای درمان بچه نه (بشدت هم پولدارن)ماهم ی حقوق کارمندی هست ک با تمام اضافه کاری ها ۱۶تومنه ک ۶تومنش همون اول میره برا هزینه های درمانی

(توروخدا اگه تا اینجا خوندید بخونید اصل ماجرا و بگم راهنماییم کنید

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال عمق مشکل پسرم رو فهمیدن 

کلی گریه زاری دلداری فلان بهمان (منو همسرم بشدت بهم ریختیم)ی روز پاشد اومد دکتر فهمید ماهانه ما ۶تومن می‌دیدم برا هزینه ی درمانی ک ای وای مادرت بمیره مگه تو چقدر حقوق میگیری اینهمه هزینه ی بچت میشه و فلان و بهمان 

عصر اومد گفت از این ماه ده تومن میزنیم ب کارتن فقط برا بچه ک همسرم گفت بمیرم قبول نمیکنم من خودم کار میکنم هزینه ی بچمم میرسیم خداروشکر 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

گفت باشه برا تولدت پنج تومن میدم حق نداری مرگ مادرت برگردونی شیرمو حلال نمیکنم و اینا 

آدم مذهبی هست گفت برید پیش امام حسین شفای بچه اونو بخوانید خودش نظرشو بهتون بندازه (بشدت ناراحت بود)گفت فقط نمیخام کسی بفهمه رفتین کربلا فامیلای من حرف دارن میگن برا مشکل بچه شون میرم و نمیخام حرف تو دهنشون بمونه برا پدر مادرم خودم سوغات میخرم فقط ما بدونیم و پدر مادر تو