2777
2789

سلام خانما ما میخاسیم سوپر مارکت بزنیم بعدشوهرم پشیمون شد بهش گفتن ابزار فروشی بزن چطوره درامدش خوبه؟چیزی میندازه اگه با شریک اینکارو راه بندازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درآمدش زیاده و یکی از شغلای مورد علاقمه اگه یروز از این شغلی ک دارم بیکار بشم حتما میزنم و خوبیش اینه ک هر جنسی ک داشته باشی خراب نمیشه و قیمتش بالا و بالاتر میره دوستم سال هشتاد با چهارصد هزار تومن شروع کرد الان هشت ملیارد جنس داره 

ن ابزار الات مث انبردستو اینا

بعید بدونم کسی زیاد ابزار الات بخواد و فروش انچنان داشته باشه 

آدم یه آچار میخره همه همسایه ها میان ازش قرض میگیرند نمیرن برا خودشون بخرند 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

درآمدش زیاده و یکی از شغلای مورد علاقمه اگه یروز از این شغلی ک دارم بیکار بشم حتما میزنم و خوبیش این ...

خب اون شانسش گفت ارزونی خریده الان گرون شده 

الان چی هنوز همونا تو مغازشه یا فروخته شد

من میگم سنگ‌فروشی و شیر الات بهتره چون درآمد اش عالیه و هر خونه ای حداقل چند تا شیر نیاز داره

نمیدونین حدودا ماهیانه چقدره درامدش؟ 

اینو میدونم درماه دویست تومن چک پاس میکنه از همون مغازه در کنارش ملکشو خریده سه طبقه خونه ساخته دوتا داداشاشم براش کار میکن و چند قطعه ملک دیگه همش از همون مغازس باباش فقط ی نیسان ابی داشت همش از هوش خودشه هرچی داره 

خب اون شانسش گفت ارزونی خریده الان گرون شده  الان چی هنوز همونا تو مغازشه یا فروخته شد من میگ ...

این دوستم ابزار آلات ک میگم همه چی داره از لوله فاضلاب بگیرو شیر آلات تا درب های ضد سرقت دریل هیلتی گاز هود سینک همه چی داره مثلا از همدان سنگ روشور سفارش میده یه کامیون دونه ای سیصد چهارصد بعد همونارو یتومن میفروشه 

این دوستم ابزار آلات ک میگم همه چی داره از لوله فاضلاب بگیرو شیر آلات تا درب های ضد سرقت دریل هیلتی ...

اره خب این اسمش تاسیسات منم گفتم تاسیسات درآمدش عالیه 

اما اسی میگه اچر فروشی ب نظرم این شغل ک اسی میگه درآمد چندانی نداره اکه دقت کنید خونه پدرا یه اچار داره همه بچه ها میان همون می‌برند و شده چهل سال دارن همون آچار رو

اره خب این اسمش تاسیسات منم گفتم تاسیسات درآمدش عالیه  اما اسی میگه اچر فروشی ب نظرم این شغل ک ...

اسمش ابزار فروشیه ولی دیگه ی اچار تنها ک نیس همه نوعشو باید بریزی تو مغازه از رنگ و یراق و درب و سینک و هود و گاز الان تموم ابزار فروشی ها اینارو دارن دیگه .‌‌..‌