2777
2789
عنوان

دوستان راهنمایی راجب رابطه🥺

336 بازدید | 9 پست

با آقایی آشنا شدم 

الان حس میکنم اون خیلی عاشقمه 

ولی من دارم ادای عاشقا رو درمیارم

نه اینکه دوسش نداشته باشما نه 

من دوسش دارم 

ولی حس میکنم اون عشقش حقیقی تره ومن از رو وابستگی بهش محبت میکنم

این عادیه؟

یعنی به نظرتون زندگی خوبی میشه درآینده؟

ممکنه منم این وابسته گیم تبدیل به عشق بشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه واقعا عاشقه یا نه رو تو حرفاش نمیتونی ثابت کنی عزیزم 

نه اینکه میگم دوست نداره نه 

ولی بعضی پسرا مثل داداش من جهت سرگرمی و وقت گذرانی وانمود به عاشقی میکنن و آخرش ازت سو استفاده میکنن 

حتی وعده ی خاستگاری هم میدن 

تا از عشقش مطمین نشدی عاشق نشووو 

سعی کن بهش دل نبندی 

نَقاشیم خوب نی وَلی خوب بَلَدَم دور هَمَتون و خَط بکشم عشقم اگ تو نبودی من این زندگیو ادامه نمی‌دادم🥺💔هر چی بیشتر میگذره بیشتر بهم ثابت میشه تو قشنگترین اتفاق زندگیم بودی😍💋.                           یک تار موی تو را به کوهی از زر ندهم...                                     به جز تو به کسی مقام دلبر ندهم🤤❤️       انشالا یه روزی تاپیک عروسیمون و میزنم نی نی سایت و عکس دستامون😍ممن همونیم ک مامانم برام مادری نکرده تویی که امضامو میخونی به این دنیای گوه یه نفر دیگ رو اضافه نکن 🥺💔یا برا یچت با کل وجودت مادری کن خدا جونم اولین رویام اون خونه ای هس که می‌خوام با همراه نامزدم بسازمش🥺دومیش ی دخمل کوچولوی ناز پیسر هم باشه عشقه😍🤤❤️قووول میدم براش مامانی بشم که مامانم برام نبود🥺💔                                                  ‌‌                      درخواست دوستی پسر قبول نمیکنم🔴🔴   من هیچ دوستی ندارم دوس داشتید باهام حرف بزنید درخواست بدید دخترا🥺♥️
میگه تا ۱سال

همینطوری ادامه بده و اصلن بهش دل نبند  

نَقاشیم خوب نی وَلی خوب بَلَدَم دور هَمَتون و خَط بکشم عشقم اگ تو نبودی من این زندگیو ادامه نمی‌دادم🥺💔هر چی بیشتر میگذره بیشتر بهم ثابت میشه تو قشنگترین اتفاق زندگیم بودی😍💋.                           یک تار موی تو را به کوهی از زر ندهم...                                     به جز تو به کسی مقام دلبر ندهم🤤❤️       انشالا یه روزی تاپیک عروسیمون و میزنم نی نی سایت و عکس دستامون😍ممن همونیم ک مامانم برام مادری نکرده تویی که امضامو میخونی به این دنیای گوه یه نفر دیگ رو اضافه نکن 🥺💔یا برا یچت با کل وجودت مادری کن خدا جونم اولین رویام اون خونه ای هس که می‌خوام با همراه نامزدم بسازمش🥺دومیش ی دخمل کوچولوی ناز پیسر هم باشه عشقه😍🤤❤️قووول میدم براش مامانی بشم که مامانم برام نبود🥺💔                                                  ‌‌                      درخواست دوستی پسر قبول نمیکنم🔴🔴   من هیچ دوستی ندارم دوس داشتید باهام حرف بزنید درخواست بدید دخترا🥺♥️