2777
2789

دوستان این روزا خیلی نگرانی درمورد نوجوون ها و رابطه هاشون با جنس مخالف وجود داره و دیگه گوش این نسل به صحبت های قدیمی که ابرو نگه دار و این کار گناهه و باید پاک باشید نمیره دختر پسر هم نداره

ولی من یک راهکار براتون دارم که توی نوجوونی تجربش کردم یک روز معاون اومد روی سکوی مدرسه و از بیماری های جنسی صحبت کرد چیزی که تاحالا به گوشم نخورده بود کل وجودم ترس برداشت و همیشه تا ازدواج ازش دوری کردم حتی برا ازدواج مجبور کردم همسرمو که بره ازمایش بده 

نسل جدید رو هیچ چیز جز منطق قانع نمیکنه بشینید برای دهتر پسر هاتون از خطرات منطقی صحبت کنید از بیماری هایی که هیچ درمانی نداره از ابرو و بکارت نگید فایده نداره با این حرف با ی تیر دو نشون میزنید من خودم هم برای داداشم توضیح دادم هم چندتا از نوجوون های فامیل چون میدونم مادر پدرا هنوز تو بحث ابرو گیر کردن منطقی مطرح کنید منطقی جواب میگیرید مطمئن باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👌

وقتی ۱۰_۱۱ سالم بود مادربزرگم که مال چند نسل قبله 

بهم سر بسته در مورد رابطه جنسی و خطراتش بهم گفت 

از همون موقع من محتاط شدم و تو گوشم رفت همیشه مراقب بودم همیشه 

خداروشکر ضرر نکردم و نصیحتاش کاربردی بود 

با زبون بچگونه بهم گفت یادم نمیره حرفاش

اره منم برا تربیت بچم همیشه از این روش استفاده میکنم چون هرچی بگی نکن نکن فایدع نداره باید دلیل نه اوردنتو بهش نشون بدی و بفهمونی خیلی راحت خودش اون کار بد رو کنار میذاره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑