2777
2789
عنوان

مشهدیا لطفاا بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 40 پست

نگران نباش موجهای آبی خیلی شلوغه برای هر سیله حداقل باید 2ساعت صف بمونی 

اطلاع نداشته داخل چه خبره برای همین گفته یک ساعته میام بیرون 

حرص نخور بچه ببر بیرون یکم هوا بخور خودش میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بسلامتی خوش بگذره...نگران نباش حتما شارژ تموم کردن ...نه هر ساعتی بخوان میتونن بیان بیرون

سلام آجے،مرسے نه گوشیش شارژ داشت و امکان نداشت اینقد بیفکر باشه و ما رو تنها بذاره

سلام آجے،مرسے نه گوشیش شارژ داشت و امکان نداشت اینقد بیفکر باشه و ما رو تنها بذاره

عزیزم سفر رو بخودت سخت نگیر بقول اون کاربر آقا زمان از دستشون در رفته

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
اااا من چون الرژی دارم اصلا نرفتم فکردم کمد دارن میزارن داخل کمد

نه یکساعت دم رفتن داخل معطلت میکنن انقد میگردنت و باید کارت شارژ کنی و دنبال کمد بگردی یکساعتم دم بیرون اومدن معطل میشی که کلیدو بدی پول پس بگیری اگه مونده باشه و بیای بیرون .گوشی هم باید خاموش تحویل بدی

بهم بگید براتون حمد بخونم

نگران نباش اونجا مثل شهربازی پینوکیو میمونه بچه ها میرفتن پیرمرد میومدن بیرون گذر عمرتو حس نمیکنی انقد خوش میگذره 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

امروووووز خییییلی شلوِغه

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.