2777
2789

کی میدونه پروفایل روبیکارو چطوری پاک کنم

البته چون گوشیم آیفونه وب هستش برنامه نیست 

یعنی از طریق سایت میری

نه پروفایلش پاک میشه نه دیلیت اکانت 

وکیل آینده⚖️👩🏻‍⚖️حقوقی هستم🥰 و تو دفتر وکالت مشغولم😍هرسوال حقوقی داشتید در خدمتم♥️🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم با ی گوشی سامسونگ اکانتو نصب کن ۱۰ روز منتظر بمون تا بتونی دیل بزنی

پروفایلو چطوری پاک کنم

وکیل آینده⚖️👩🏻‍⚖️حقوقی هستم🥰 و تو دفتر وکالت مشغولم😍هرسوال حقوقی داشتید در خدمتم♥️🤍
شاید نت ضعیفه. مگ میشه دلیت اکانت نشه نت و خاموش روشن کن

نه نت ضعیف نیست

شما میدونین پروفایلو چطوری پاک میکنن؟

نه نت ضعیف نیست شما میدونین پروفایلو چطوری پاک میکنن؟

میگم ک...فک کنم باید با گوشی کسی ک روبیک نصب داره وارد اکانتت بشی بعد اونجا دلیت اکانت کنی.اینجوری پروفت و همه چیت پاک میشه دگ کلا

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
اگ با گوشیه کسی ک روبیک و نصب داره بره و اکانت خودشو وارد کنه فک کنم بشه

یعنی اندروید باشه ؟

ندارم اندروید

پروف هم پاک نمیشه حتما باید بری داخل برنامش با ی گوشی دیگه ازونجا بپاکی

اندروید ندارم

با کامپیوتر چطور؟

یعنی اندروید باشه ؟ ندارم اندروید

گوشی خاهری.مادری دوستی.کسی ک اشنات باشه و نصب داشته باشه.بش بگو میخای دلیت بزنی اکانتتو

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
اره منم همینو میگم

عزیزم من شماره رو زدم هیچ کس

الان اونایی که شمارمو دارن میبینن روبیکا اکانت دارم؟