2777
2789
عنوان

وام بانک رسالت

688 بازدید | 24 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر باشه من هم حساب بانک رسالت دارم هم بانک تجارت بانک تجارتم تراکنشش خیلی خوب بوده ولی بانک تجارت یکم اذیت کرد و بهم وام نداد الان خواستم از بانک رسالت ک ب اون صورت حسابم کار نکرده وام بگیرم که متاسفانه سامانه مرات رد کرده درخواستمو.خواستم بپرسم ازتون حتما باید تراکنش مالی تو همون بانک رسالت داشته باشم تا بهم وام بدن یا تراکنشای بانک دیگمم نشونشون بدم اکیه؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول اینکه حتما باید شغل دولتی داشته باشی 

یا نهایتا جواز کسب 

دوم اینکه باید اعتبار سنجی کنی ببینی چقد بهت وام میدن 

بعد باید اعتبار بخری رو حسابت 

بعد که گفتن ضامنا و سفته اینارو میبری 

بعد یه پیامک میاد برات اگ وامت تایید شده باشه امضا میرنی 

روز بعدشم وام تو حسابته 

خدایا برای همه چی شکرت

اول اینکه حتما باید شغل دولتی داشته باشی  یا نهایتا جواز کسب  دوم اینکه باید اعتبار س ...

همه اینکارارو کردم ولی پیامی که برام اومده اینه مرآت
با توجه به اطلاعات درج شده در پرونده با شماره فلان درخواست شما مورد تایید قرار نگرفت. برای مشاهده اطلاعات بیشتر، به بخش وضعیت پرونده مراجعه کنید.

اصلا اینجوری نیست که حتما شاغل باشی 

هست گلم باید شاغل باشی به ادم بیکار نمیدن خودمون دو هفتس گرفتیم من خودمم میخاستم بگیرم ک گفتن نمیشه باید شاغل باشی یا جواز کسب داشته باشی

خدایا برای همه چی شکرت

همه اینکارارو کردم ولی پیامی که برام اومده اینه مرآت با توجه به اطلاعات درج شده در پرونده با شم ...

خب برو کافی نت بگو مشکلم چیه مشخص میشه اونجا 

جواب اعتبار سنجیت چقد اومد؟ بعد امتیاز رو حسابتم خریدی؟؟

خدایا برای همه چی شکرت

باید امتیاز وام داشته باشی، یعنی قبلش پول گذاشته باشی تو حسابت که امتیاز حساب بشه  اگر نزاشتی ...

دارم میگم با بانک تجارت کار کردم و تراکنشم بالا بوده با بانک رسالت کار نکردم.میگگگگم اگه ب بانک رسالت بگم که با بانک دیگه تراکنشام خوب بوده بهم میدن یا نه

هست گلم باید شاغل باشی به ادم بیکار نمیدن خودمون دو هفتس گرفتیم من خودمم میخاستم بگیرم ک گفتن نمیشه ...

اگر امتیاز وام داشته باشی میدن اینجوری نیست من یکی از آشناهام کارمند بانک رسالت، من دیدم به اینایی که وام داده هیچکدوم کارمند نبودن

دارم میگم با بانک تجارت کار کردم و تراکنشم بالا بوده با بانک رسالت کار نکردم.میگگگگم اگه ب بانک رسال ...

نه گلم تو باید توی همون بانکی ک میخایی وام بگیری تراکنش داشته باشی یعنی پول تو حساب رسالتت باید چند ماه خابیده باشه

خدایا برای همه چی شکرت

اگر امتیاز وام داشته باشی میدن اینجوری نیست من یکی از آشناهام کارمند بانک رسالت، من دیدم به اینایی ک ...

عزیزممم من صد میلیون امتیاز داشتم بهم ندادن خداااا میگم باید شاغل باشی بمن ندادن 

خدایا برای همه چی شکرت

خب پس احتمالا مشکلت همینجاست ی کافیت برو ک کارش همین باشه قشنگ راهنمایت میکنن

خب سوال منو فک کنم متوجه نمیشید دارم میگم من تو بانک تجارت کار کرددددددددم ولی تو بانک رسالت نه 

حالا اگر برم بانک رسالت و بگم من تو ی بانک دیگه تراکنش داشتم بهم وام میدن یا حتماااااااا باید تو خود بانک رسالت تراکنش داشته باشم