2777
2789
چرا همیشه عمه ها پولدارن کسی هست عمه پولدار نداشته باشه

دقیقا چرا عمه ها همشون پولدارن😂

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕

من وضعم خوبه حالا اندازه عمه شما پولدار نیستم اما خوب اوضاعمون خوبه 

الان فکر میکنم اگر این پول نبود شاید موفقتر بودیم به خاطر همین دارایی شوهرم باهام نموند تو انگلیس برگشت ایران 

اما دوستام که دارایی خاصی نداشتن همشون شوهراشون باهاشون موندن همونجا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعیه عزیزم. اونی که میگه پول خوشبختی میاره صرفا یه چیزی شنیده تو میتونی فقیر خوشحال باشی یا پولدار ناراحت و برعکس

خوشحالی یه حس درونی و ربطی به عوامل دیگه نداره تو باید بلد باشی از شرایطت لذت ببری همین 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اره هم بچه هاش هم شوهرش همشون خوبن منم دلیلشو نفهمیدم

یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست 

اگه حالش با هرچیزی خوشحالش نمیکنه شاید عذاب وجدان داره 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
چرا همیشه عمه ها پولدارن کسی هست عمه پولدار نداشته باشه

۶تا عمه دارم روی هم بریزیشون یه ادم حسابی ازشون در نمیاد😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من وضعم خوبه حالا اندازه عمه شما پولدار نیستم اما خوب اوضاعمون خوبه  الان فکر میکنم اگر این پو ...

پشیمون هستی که برگشتی؟

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
باورم نمیشه منم یه دونه عمه دقیقا با شرایط عمه تو دارم شوهرش پولداره خودش افسرده به ظاهرم مشکلی تو ز ...

پس دردشون چیست😂

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

دوتا  یک پسر و یک دختر دوقلو ۱۲ساله

از بس پولداره و تمام نیاز های مادیش ارضا شده،دیگه اون حد نیازش پر شده چیزی نمی‌خواد بخره،جایی نمی‌خواد بره،ای خدا پولداری هم عالمی داره برا خودش

والا پول خوبه هر کی میگه خوب نیست دیوانه است