2777
2789
عنوان

قلبم داره ازجا کنده میشه

129 بازدید | 9 پست

برای nامین بار یک رابطه عاطفی رو تموم کردم، قلبم داره کنده میشه، هربار تمومش میکنم ولی خودم طاقت نمیارم و برمیگردم، مشاورم میگفت این رابطه انقدر عمیق و طولانی شده که ماه ها سوگ عاطفی نیازه تا تموم بشه، ولی من هربار بیشتر از 24ساعت دوام نمیارم، اینکه میگم قلبم داره کنده میشه اغراق نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک دلیل کات کردن باید خیلی بزرگ باشه 

دو اگر جایگزین باشه کات راحتره

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
یک دلیل کات کردن باید خیلی بزرگ باشه  دو اگر جایگزین باشه کات راحتره

دلیل کات کردنم خیلی بزرگه ولی جایگزین اگر منظورت ادم جدیده نه، تا وقتی دوره سوگ طی نشده رابطه جدید یعنی غم بزرگتر،، اتفاقا میگن تواین دوره تا میتونید گریه کنید، سوگواری کنید نذارید تو دلتون بمونه، ولی مگه میشه

دلیل کات کردنم خیلی بزرگه ولی جایگزین اگر منظورت ادم جدیده نه، تا وقتی دوره سوگ طی نشده رابطه جدید ی ...

اینو بهت بگم وابستگی وقتی باشه تا اخر عمر یه گوشه دلت میمونه همیشه همه رو با اون مقایسه میکنی من این رو که گفتم علاج نیست التیامه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*