2777
2789
عنوان

نه عروسی میگیرن نه خونه خوب!!

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 42 پست
دقیقا من‌شوهرم همه چیز با خودش بود به نظرم خانواده ها هر دو طرف وظیفشون کمک کنند ولی دیگه هر چی دادن ...

دقیقا هر دو طرف باید دست بچه هاشون بگیرن و اسب پیش کشی دندونش نمیشمرن

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط تو تهران و این جور جاها میبینم عروس طلبکاره والا ما که تا خرید پیراهن برا مادرشوهر مون تو عرو ...

من همون رب سکه ام نمیدن. کلا چون مادرشوهرم مفت خور بوده و عروسیا میرفته و پول نمیبرده الانم فک و فامیلاش برا ما پول نمیارن

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
دقیقااااا منم،  پاره شدیم،  خونواده شوهرمم اصلااا ی هزاری کمکون نکردن،  میخاسم برج ۷ع ...

دقیقا 👌👌👌

والا پدر شوهر منم وضع مالی خوبی داره ،تازه چون درجه یک بود فکر میکرد کادو دادن برش واجب نیست😁😐

کادو هم نداد ..

تازه یجوری توی جشن میچرخید و میپرسید همه چیز مرتبه؟؟که انگار خودش هزینه کرده ...😐😑

والا با همون حال من احترامش رو دارم چون وظیفشون نمیدیدم ...

ولی الان تو نی نی سایت میبینم میان مینویسن تازه فهمیدم چه کلاهب رفته تو سرم 😁😁

من فقط تو تهران و این جور جاها میبینم عروس طلبکاره والا ما که تا خرید پیراهن برا مادرشوهر مون تو عرو ...

عزیزم اونوقت جهازم به عهده خودتون بود؟؟وقتی خانواده من اینهمه دارن خرج میکنن برای جهاز نباید یه خونه خوب بگیرن؟؟؟

پس چرا وظیفه خانواده دختره که جهاز بدن؟؟؟

جهازم وظیفه خانواده عروس نیست ...

وام ازدواجتون رو بگیرید وسیله بخرید ،برید توی زندگی قسطاش رو بدید ...

کاری که من کردم ..

من اصلا اجازه ندادم خانوادم دخالت کنن ،رُک به شوهرم گفتم جهاز وظیفه خانواده ام نیست وام ازدواج +یه وام دیگه گرفتیم کل وسیله هارو توی اون سال بهترینش رو خریدیم که در آینده عوض نکنیم ...

توی زندگی با هم پرداختش کردیم صد درصد فشار پرداخت اقساط روی دوتامون بود ...

من از مجردیم کلی طلا با خودم خونه شوهر آوردم ،طلاهایی هم که شوهرم خرید ...همشون رو گذاشتیم رو هم بعد چند سال خونه خریدیم ...البته پولم گذاشتیم روشون...

خدارو هم الان شکر میکنم که نه زیر دین منت خانواده خودم بودم نه خانواده همسرم ...

جهازم وظیفه خانواده عروس نیست ... وام ازدواجتون رو بگیرید وسیله بخرید ،برید توی زندگی قسطاش رو ب ...

عزیزم الان با ۱۵۰تومن وام ازدواج هیچ کاری نمیشه کرد تهران 

عزیزم الان با ۱۵۰تومن وام ازدواج هیچ کاری نمیشه کرد تهران 

هر دوتون با هم سیصد تومن مگه نمیشه ؟؟چرا نمیشه کاری کرد ...

توی زمان ما وام ازدواج نفری پونزده میلیون بود ...من یخچال ساید ال جی خریدم ۱۳میلیون ..

الان که دیگه یخچال خارجی تو بازار نیست ،کل وسیله های خونتون رو میتونید با همون ۳۰۰ میلیون بخرید ...

پول خونتون هم که میگید ۲۵۰ دارید ...

خرج عروسی هم که وام بگیرید و قرض کنید با پول کادو ها پرداخت کنید ...اگه میبینید مهمانا کادو خوب نمیدن اصلا عروسی نگیرید ...

چیزا گرون شدن واقعا قابل مقایسه با شش سال پیش نیست ولی توی اون تایم ماها هم با وام و قرض خودمون رو بالا کشیدیم ..

دستمون هم توی جیب خودمون بود ...

عزیزم اونوقت جهازم به عهده خودتون بود؟؟وقتی خانواده من اینهمه دارن خرج میکنن برای جهاز نباید یه خونه ...

کل جهاز به عهده خانواده من بود حتی تلویزیون منم خیلی ناراحت شدم اما چکار کنم بشینم دعوا کنم حالا جاری من که زد به در دعوا چی گیرش اومد غیر کینه و از چشم افتادن