2777
2789
عنوان

کتاب خونا بیاید اینجا 😁⁦♥️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 40 پست
ای خدااا🥺 چقدر خوب یک هیچ از همسن و سالاش جلوعه😍 توی این مورد اطلاعی ندارم راستش میتونید برید کت ...

طفلی بچه زرنگ ولی خب چه فایده بچگی نمیکنه با مادر بزرگ و پدرش تو یه خونه اسیر .اونا همش خوابن اینم تنها حداقل چند تا کتاب بگیرم روحیش عوض بشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت بر یه دختر هشت نه ساله چه کتابی خوبه .عاشق کتاب خوندن هست چون میگن بزرگتر از سن نباید کتاب گرف ...

توی کتاب فروشی صفحهات اول کتاب مشخصاتشو نوشته

گروه سنیش میشه ب

باید ببینید اول کتاب چی نوشته گروه سنی رو اگر ب عضوش بود براش بخرید

رمان زیاد بخرید دنیای رمان ها واسه بچه ها جادوییه

یه مجموعه خوب بخوام پیشنهاد بدم جودی دمدمی هست خودم برای خواهر زادم خزیدم

ملیکا و گربه اش

قصه هایی برای ۸، ۹ ساله ها (یه مجموعه‌س از ۳ ساله ها تا ۱۰ ساله ها داره عدد سنشو بخرید)

کارآگاه نلی

گروشام گرینج و جام نحس

خودم بچه بودم داستان های ترسناک آر ال استاین میخوندم

یه مجموعه پری طوری هست یه دونش اسمش یادمه که اسمش بود سافرون پری زرد یه سری کتاب دیگه هم داره ۶، ۷ جلده

قصه های خوب برای بچه های خوب مجموعه ایرانی داستان های قدیمی و خیلی مفید

شاهزاده سبز قبا، دختر نارنج و ترنج، کلیله و دمنه مخصوص سن خودش

اینا بنظرم واقعا افکار و شخصیت بچه ها رو میسازه و عالی هستن واقعا

توی کتاب فروشی صفحهات اول کتاب مشخصاتشو نوشته گروه سنیش میشه ب باید ببینید اول کتاب چی نوشته گروه ...

مرسی گلم چقد چیزای خوب معرفی کردی اسکرین شات گرفتم بخرم متوجه شدم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
مرسی عزیزم 

درست میگن

نویسنده بخوام پیشنهاد بدم

مگان مک دونالد، رولد دال، سیدنوید سید علی اکبر (اسم و فامیلش اینه)، اوتفرید پرویسلر، جیمی تامسون، مژگان کلهر و ...

اینا رو برید توی کتابفروشی اسماشونو بگید کتاباشونو ببینید چیا رو خوشتون میاد بخرید براش

چون گفتید تنهاس

کتاب ماتیلدای رولد دال رو حتتتتما بخرید براش شخصیت اصلیش مثل خودشه باهاش احساس همذات پنداری میکنه

آقای فاکس شگفت انگیز

جادوگر ها/ ساحره ها 

غول بزرگ مهربان

کتاب های بسیار خوب رولد دال هستن

مرسی گلم چقد چیزای خوب معرفی کردی اسکرین شات گرفتم بخرم متوجه شدم 

عزیزمی

دنیاشو رنگی میکنی با این کتاب ها

بهت قول میدم کودکی خوبی خواهد داشت با خوندنشون

من به لطف خواهرم کودکی خوبی داشتم با کتابام

و خودم خیلی دوست دارم به بچه ها کتاب هدیه بدم

عزیزمی دنیاشو رنگی میکنی با این کتاب ها بهت قول میدم کودکی خوبی خواهد داشت با خوندنشون من به لطف ...

خیلی لطف کردی امیدوارم همه بچه ها شادو خوشحال باشن .اون سری پول دادم پدر همه رو ازش بزور گرفت با خودم فکر کردم چرا پول بدم میرم هرچی دوس داره میخرم دیگ نمیتونن کاری کنن 

خیلی لطف کردی امیدوارم همه بچه ها شادو خوشحال باشن .اون سری پول دادم پدر همه رو ازش بزور گرفت با خود ...

کار خوبی میکنی عزیزم

انیمیشن هم خواستی بهم بگو بهت معرفی کنم من کودک درونم فعاله زیاد انیمیشن میبینم

یه پیشنهاد هم بدم؟ 

مجموعه کتاب که میخوای براش بخری کل مجموعه رو با هم نخر

یکی یکی یا دوتا دوتا بخر بهش بده اونا رو که تموم کرد براش بعدیا رو بگیر خیلی خوشحال میشه

من خواهرم و مادرم این کارو باهام میکردن

کار خوبی میکنی عزیزم انیمیشن هم خواستی بهم بگو بهت معرفی کنم من کودک درونم فعاله زیاد انیمیشن میبین ...

اره هرچی بگی اسکرین میگیرم میخرم .چقد خوب اسم این همه کتاب و نویسنده رو می‌دونی .خیلی خوبه مادر و خواهرت بهت اهمیت میدادن