هیچ هنری ندارم از طرفیم فقط دوماه مونده تابستونو میتونم خونه باشم یا کار کنم
بنظرتون چیکار کنم خسته شدم تو این اوضاع اقتصادی☹️
مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹
میخاستم کار ادمینی انجام بدم ولی چجوری شما میدونین چیکار کنم؟
هیچی هم پسانداز ندارم از این دورهها بخرم
مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه ماهه دارم دنبال کار میگردم ولی انگار نه انگار... اون سایتایی که بهت گفتم ادمین میخوان بعضیاشون حقوقاشونم 10 15 میلیونه.... و این واقعا عالیه ولی خب یه رزومه قوی میخوان که من ندارم و این خیلی ناراحت کننده اس :)
میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
تو سایتای کارلنسر.پونیشا. انجام میدم. جابینجا .جاب ویژن یه سر بزن شاید تونستی کار پیدا کنی
بدون آموزش اوکیه؟
یه ماهه دارم دنبال کار میگردم ولی انگار نه انگار... اون سایتایی که بهت گفتم ادمین میخوان بعضیاشون حق ...
شت رزومه هم هست….