2777
2789
عنوان

گوشی آیفون😬😬👀

215 بازدید | 26 پست

سلام دوستان 

اقا من کیفیت دوربین فقط مهمه برام و برا عکس و فیلم بیشتر میخام

بنظرتون مدلای پایین تر ایفون دوربینشون در حد این جدیدا هست مث 12 و 13 پرومکس

ک الکی هزینه زیاد نکنم

میشه در کل اطلاعات مفیدتونو بهم بگید برای خرید ایفون

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دوربین سامسونگ خیلی بهتر از آیفون ۱۳ پرومکس هست. من خودم ۱۳ پرومکس دارم ولی زوم که میکنم عکسام داغونه. همسرم سامسونگ داره والا کیفیتش بهتر از ایفون منه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

من ایفون ۱۱ داشتم کیفیت عکس ها و دوربینش با ۱۲ پرومکس که الان دارم فرقش از زمین تا آسمونه 

هر مدل ایفون با کلی اصلاح و تغییر مثبت وارد بازار میشه و با مدل قبلی واقعا تفاوت هاش مشاوده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من یه ایفون خیلی مدل پایین داشتم که یه پولی گیرم اومد و پریییدم ایفون ۱۴ پرومکس خریدم دیگه اون وسط مسطارو خبر ندارم 😁

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
والا دوربین سامسونگ خیلی بهتر از آیفون ۱۳ پرومکس هست. من خودم ۱۳ پرومکس دارم ولی زوم که میکنم عکسام ...

اره واقن میدونم ولی خب ایفون لامصب ی کلاس خاصی داره😂😂😂

من یه ایفون خیلی مدل پایین داشتم که یه پولی گیرم اومد و پریییدم ایفون ۱۴ پرومکس خریدم دیگه اون وسط م ...

۱۴ که میگن ریجستر نمیشه 🤔🤔