2777
2789
عنوان

گوشی آیفون😬😬👀

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 26 پست
دوربین در حد ایفون ۱۳ و ۱۴ ندیدم که اگه هم باشه سامسونگ های جدید و قیمت بالا هست

من بودجم ب ۱۲ و اینا نمیرسه😣

نهایتا همون ۱۱

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ایفون ۱۱ داشتم کیفیت عکس ها و دوربینش با ۱۲ پرومکس که الان دارم فرقش از زمین تا آسمونه  هر ...

شما راضی هستین از گوشیتون عزیزم ؟کار باهاش راحته ؟برا کسی ک کلا اندروید دستش بوده ؟😬 محدویت هاش چجورن

۱۴ که میگن ریجستر نمیشه 🤔🤔

بیشتر از ۵ ماهه دستمه و یبار گفتن برای تایید گمرک ۳ میلیون تومن بدیم ثبت گمرک بشه ، و تا الان مشکلی نداره ، گاهی قطع میشه ولی ببرم رو پرواز و دربیارم اوکی میشه
(اون ۳ تومنم دادم و ثبت کردم ولی نمیدونم واقعا ناثیر داشته یا نه. و رجیستری هم نبود ها ; ثبت گمرک بود )

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
شما راضی هستین از گوشیتون عزیزم ؟کار باهاش راحته ؟برا کسی ک کلا اندروید دستش بوده ؟😬 محدویت هاش چجو ...

من ۱۰ ساله انواع ایفون رو داشتم راضیم چون واقعا بهش عادت کردم و به نظرم کار کردن باهاش راحته 

من بیشتر سخت افزاری مثل پردازشگر ، سرعت و دوربین برام مهمه 

از نظر نرم افزاری یه سری محدودیت ها داره خصوصا نصب برنامه های داخلی و که همه باید تحت وب یا با اشتراک و هزینه سیب اپ نصب بشه

همسرم چون نرم افزار براش مهمه ، فقط سامسونگ رو قبول داره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من ۱۰ ساله انواع ایفون رو داشتم راضیم چون واقعا بهش عادت کردم و به نظرم کار کردن باهاش راحته  ...

ممنون از نظرات مفیدت عزیزم😘🙏🙏

ارزش هزینه 30 ملیون داره👀👀👀👀

https://s8.uupload.ir/files/img_4915_kjqd.jpeg 
ببین‌من‌عکسای انلاین‌شاپم و با همین دوربین‌ میگیرم ، اره واقعا ارزش داره به نظرم 

تو اینستاگرام با من باش : sama_recipe 🍓❤️             
https://s8.uupload.ir/files/img_4915_kjqd.jpeg   ببین‌من‌عکسای انلاین‌شاپم و با همین دوربین‌ م ...

ای جااان چقد خفن بود عکست

اگه نکته ای تجربه ای داشتی ب منم بگی ممنونت میشم

میخام اگه خدا بخاد پیج شال بزنم

ولی یکم منفی بافم🤕