2777
2789
عنوان

چالش no sugar (بدون شکر)

108 بازدید | 10 پست

کسی تاحالا امتحان کرده که تجربه داشته باشه؟

میخوام انجامش بدم ولی میترسم نتونم😂 من خیلی شیرینی جات میخورم

چاق نیستما الان نرمالم خداروشکر ولی خوب کلا قند و شکری که طبیعی نباشه واسه کل بدن مضره

شما تاحالا این کارو کردین؟ سخته آیا؟

کاش میشد بشی🖤💔

اره من کردم ۱۰ روز اول سخته وقتی هوس میکنی شیرینی بخوری گیلاس بخور قندش زیاده هوست میره

بعد یه مدت اصلا حالت از دلستر و نوشابه و کیک و... بهم میخوره 

البته من شوهرم درکم نمیکنه میره یه جعبه کیک نوتلا میخره حلو چشم من😪 از هرچی بگذرم کیک نوتلا نمیتونم بگذرم

اره من کردم ۱۰ روز اول سخته وقتی هوس میکنی شیرینی بخوری گیلاس بخور قندش زیاده هوست میره بعد یه مدت ...

ااا یعنی سخت نیست؟ ببین من کلا اهل دلستر و نوشابه و اینا نیستم ولی قند و شکر و کیک و خیلی استفاده میکنم

اینو شنیدم که بعد یه مدت عادت میکنی و ناخودآگاه زده میشی دیگه دلت نمیخواد

مگه گیلاس و میوه هم بده؟ اونا که قندشون طبیعیه اشکالی نداره

کاش میشد بشی🖤💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااا یعنی سخت نیست؟ ببین من کلا اهل دلستر و نوشابه و اینا نیستم ولی قند و شکر و کیک و خیلی استفاده می ...

نه میوه بد نیس من یه طوریم طول روز دلم شرینی جات میخواد واسه همین میگم گیلاس خوبه هم طبیعیه و هم هوست میره 

بعد دو هفته انقدر پوستت خوب میشه ک نگو

نه میوه بد نیس من یه طوریم طول روز دلم شرینی جات میخواد واسه همین میگم گیلاس خوبه هم طبیعیه و هم هوس ...

اها فکر کردم میگی قند میوه هم بده چون من خودمم یه مشکلی دارم‌که حتما باید قند استفاده کنم گفتم خرما و عشل و میوه بخورم اشتباه برداشت کردم حرف شما رو ترسیدم😂😂

شما چه مدته انجامش میدی؟ چه تاثیراتی داشته برات؟

کاش میشد بشی🖤💔
اها فکر کردم میگی قند میوه هم بده چون من خودمم یه مشکلی دارم‌که حتما باید قند استفاده کنم گفتم خرما ...

من از وقتی دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان داری مصرف شو کم کردم از بعد عید تا دیروز ک شوهرم کیک خرید رعایت کردم

پریودم مرتب شد و جوشای صورتم خوب شد پوستم عالی شده

من از وقتی دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان داری مصرف شو کم کردم از بعد عید تا دیروز ک شوهرم کیک خرید رعایت ...

وای چه خوب خداروشکر ایشالا که تاثیرات بیشتر ببینی و کلی بدنت سالم باشه😍 چقدر بیشتر مشتاق شدم انجامش بدم😍

من این مشکلاتو خداراشکر ندارم تلی خوب درکل چیز خوبی نیست در آینده مخصوصا الان جوونم ده سال دیگه کلی مریضی ایجاد میکنه

کاش میشد بشی🖤💔
البته خرما باعث جوش میشه من خرما نمیخورم عسل هم خیلی کم 

من مشکل جوش ندارم آخه بعدم من یه مشکلی دارم که نمیشه نخورم این چیزا رو ولی میخوام طبیعیش رو بخورم دیگه شکر و قند و اینا رو حذف کنم

کاش میشد بشی🖤💔