2777
2789

سلام عشقا امیدوارم حالتون خوب باشه

چیزی تا حالا در مورد این تکنیک شنیدید ؟

یا انجام داده باشید و جواب گرفته باشید 

من خودم میخوام از امشب شرو کنم 

گفتم با شما در میون بزارم شاید ب کارتون بیاد

خب دخترا و مامانای گل، این تکنیک ب این صورته ک 

۵۵ بار و عین هم اون خواسته ای ک داری رو در زمان حال تو برگه یا دفتر به مدت ۵ روز مینویسی 

مثال:خدایا سپاسگزارم ک فلانی همسرمه

یا خدایا من خوشحال و سپاسگزارم ک یک دختر سالم دارم 

خدایا ازت سپاسگزارم ک تو فلان دانشگاه قبول شدم و....

یک خواسته ای ک دارید و ب این شکل می‌نويسن 

دستور نباید بدین ک مثلا خدایا من فلان چیزو میخوام 

اون چیزی ک میخوای رو ب این شکل ک مثال زدم مینویسین

حالا چند تا نکته هست 

نکته ی اول جمله باید ساده باشه و پیچیده و طولانی نباشه 

نکته ی دوم تا اخر بنویسین و وسطش پا نشید کاری انجام بدین یا با کسی حرف بزنین و در خلوت انجام بدید

نکته ی سوم تموم تمرکزتون رو بزارید رو خواسته ای ک دارید مینویسید و احساس و تصورش کنید 

نکته ی چهارم اگر یک روز انجام ندید باید از اول شرو کنید 

نکته ی پنجم بعد ۵ روز کار شما ب اتمام میرسه و باید منتظر باشید تا ب خواستتون برسید البته نباید شک داشته باشید و ... بستگی ب اعتقاداتتون داره 

نکته ی شیشم حتما رو برگه بنویسید 

نکته ی هفتم بعد ۵ روز چند روز منتظر میمونیم اگ اوکی نشد میتونیم دوباره از اول شرو کنیم 

و نکته ی اخر ک از همه اش مهم تره اینه ک باید با جون و دل و اطمینان کامل این کارو انجامش بدید الکی امید ندید ب خودتون و بگید حالا شاید بشه و ‌..‌. حتما از ته دلتون احساسش کنید و امید داشته باشید

هر چقدر ک انرژی مثبت بدید و ایمان داشته باشید 

ب خواستتون میرسید 

البته ن تنها در مورد این تکنیک بلکه در مورد هر چیزی از دید مثبت نگاه کنید مطمئن باشید همه چی درست میشه❤️

ی سری تکنیک دیگه هم هست مثل همین تکنیک‌...

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام داده بودم چندسال پیش نتیجه نداد🙁 امیدوارم برای شما جواب بده🤍

امیدوارم ب هر خواسته ای ک دارید برسید 

انشالله 

هر چی ک صلاحه

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 

شما امتحان کردی شده؟ البته من خیلی شنیدم

ببخشید ی سوال  مثلا میشه ی روز که شروع میکنی دوتا خواسته باهم بنویسی؟ مثلا 55 بار از یکی و 55 بار از اون  تو 5 روز.

زندگی رو سخت نگیر رفیق! دوروزه میگذره)))))):  دوست دارم اونقد که لنگم باشم و اس تو پول هس(:دختر تابستانم از جنس شهریور(((((((((: یک دختر شاد و خوشحال که داره تلاش میکنه و اس ایندش) 
شما نتیجه دیدید؟

ن عزیزم من هنوز شرو نکردم 

از امشب شروع میکنم 

هرروز توبرگه جدا بنویسیم؟؟؟ خط دار باشه؟؟ زیر هم بنویسیم

من خودم ی دفتر خط دار برداشتم ک تو اون شرو کنم و پشت سر هم بنویسم 

هرروز توبرگه جدا بنویسیم؟؟؟ خط دار باشه؟؟ زیر هم بنویسیم

؟؟؟؟

زندگی رو سخت نگیر رفیق! دوروزه میگذره)))))):  دوست دارم اونقد که لنگم باشم و اس تو پول هس(:دختر تابستانم از جنس شهریور(((((((((: یک دختر شاد و خوشحال که داره تلاش میکنه و اس ایندش) 
من خودم ی دفتر خط دار برداشتم ک تو اون شرو کنم و پشت سر هم بنویسم 

اگه 55 تا نوشتم یکم صفحه اضافی امد روز بعد میتونیم از همونجا دوباره بنویسیم؟

وای خدا من یه بار آرزومون نوشتم که مثلا شوهر میخوام و... حس میکنم مامانم خونده یاد اون افتادم ولی وس ...

الهی عزیزم 

ب خواستت رسیدی؟😍

اره حالا تو کشویی جایی قایمش کن😬🤭