2777
2789

بابام تو جوونیش با یه دختری دوست بوده عشقشون انقد بزرگ بود که همه فامیل و آشناهای هر دو طرف و حتی مامانم اینو میدونستن بعد بابام یه دفعه میبینه دختره ازدواج کرده و وقتی علت رو میپرسه راز یک اتفاق سیاه رو با بابام در میون میذاره و بهش میگه تو منو اونجوری قبول نمیکردی. چند شب قبل یه جشن خانوادگی بودیم و اون خانومه اونجا بود (گرچه اصالتا همشهری هستیم ولی تو شهرهای جدا از هم زندگی میکنیم) مات موندم عین دختر پسرهای نوجوان رفتار میکردن. نمیدونستم ناراحت بشم یا بخندم ولی در کل دلم براشون میسوزه. مامان بابام تو زندگی همدیگه هیچ جایگاهی ندارن و پای درد دل هر کدوم که بشینی میگن به خاطر ارزشهای اجتماعی و بچه هامون باهم زندگی میکنیم. 

خواهشا نیاین بگین اگه رازه تو از کجا میدونی، من و بابام سالهاست هم راز همدیگه هستیم و من سالهاست با مادرم قطع رابطه کردم. ضمنا مادرم تو اون مهمونی نبود. در واقع مامان بابام هیچ جا باهم نمیرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاز زنه رو نمیفهمم

رفته جدا شده حالا مثل دختر نوجوون نگاه میکنه؟فاز بابات رو هم همینطور

ادم اگه کسی رو میخواد براش میجنگه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست

رازش چیه،؟ 

مامانت تنها نذار

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

وقتس پدرت اینقدر عاشق بود چرا تا آخر عمرش نخواست مجرد بمونه که یک نفر دیگر رو بیچاره و از عشق حقیقی محروم نکنه؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…