2821
2789
عنوان

مدرس زیست کنکور

410 بازدید | 21 پست

سلام عزیزان از بین مدرسین کنکور درس زیست شما کدوم مدرس رو پیشنهاد میکنید؟

کسی استاد فرهمندنیا رو برای سال کنکور انتخاب کرده تدریسشون چطوره؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولا برا زیست من مدرس پیشنهاد نمیکنم 

بنظرم خودت بخونی و جاهایی که مشکل داری از کلیپای گوگل کمک بگیری بهتره 

دوما اگه واقعا حس میکنی نیاز به مدرس برا زیست داری اگه مفهوم و تست زنی و سرعت باهم میخای حنیف عظیمی خوبه.

بقیه ی اساتید مطالب اضافه که از کتاب درسی حذف شده زیاد میگن و دانش اموزو به اشتباه میندازن

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
من استاد حنیف رو انتخاب کردم بالاخره نمیدونم چجوری میشه بقیه ش😅 راستی سال چندمی.؟ پایه زیستت خوبه ...

موفق باشی گلم

دخترم کنکوری ۱۴۰۲ بود عزیزم

چون قراره احتمالا بازم سال بعد امتحان بوده دنبال یه مدرس زیست خوب هست

پایه زیستشم خوبه تقریبا

درصداش تو آزمونا معمولا بین ۴۰ تا ۶۰ هست میانگین

یا ۵۰

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
استاد حنیف عظیمی ب نظرم عالیه    

استاد فرهمندنیا چطورن؟

اولا برا زیست من مدرس پیشنهاد نمیکنم  بنظرم خودت بخونی و جاهایی که مشکل داری از کلیپای گوگل کم ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم

موفق باشی گلم دخترم کنکوری ۱۴۰۲ بود عزیزم چون قراره احتمالا بازم سال بعد امتحان بوده دنبال یه مدرس ...

ممنون زنده باشین❤

ایشالا به هدفش برسه❤

من خودم مشاورم استاد حنیفو گفتن

ولی خودمم از قبل توو گروه ها میخوندم بچه ها از کدوم استاد راضین

البته در درجه اول ارتباط با استاد مهمه

مثلن من تعریف استاد حنیف و بعد استاد فرهمندنیا رو شنیدم

اولا برا زیست من مدرس پیشنهاد نمیکنم  بنظرم خودت بخونی و جاهایی که مشکل داری از کلیپای گوگل کم ...

من زیست از دهم شروع کردم ولی تستهای اموزشیش ترکیبیه و خیلی سبز جامع گرفتم ولی تستهاشو نمیتونم بزنم🤦‍♀️🤦‍♀️ برا همین سراغ تدریس رفتم

ممنون زنده باشین❤ ایشالا به هدفش برسه❤ من خودم مشاورم استاد حنیفو گفتن ولی خودمم از قبل توو گروه ...

سلامت باشی عزیزدلم

همچنین شما براتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت میکنم❤❤😍🌹🙏🏻🙏🏻

بله اینجاهم دوستان اکثرا استاد عظیمی رو پیشنهاد دادن

بازم از راهنماییتون ممنونم گلم😍🙏🏻🙏🏻🌹

من زیست از دهم شروع کردم ولی تستهای اموزشیش ترکیبیه و خیلی سبز جامع گرفتم ولی تستهاشو نمیتونم بزنم🤦 ...

ببین زیست کلا درس خاصی هست 

مثل شیمی و فیزیک و ریاضی نیس این درسا اینجورین که اگه براشون استاد بگیری یا فیلمای اموزشی ببینی بلافاصله بعد فیلم دیدن میتونی تستاشو بزنی یعنی از هر ۱۰ تا تست حداقل ۷ تاشو میتونی بلافاصله بعد دیدن تدریس مدرس بزنی 

ولی واسه زیست هیچ تضمینی نیس حتی با وجود مدرس هم نهایتا میشه از ۱۰ تا ۲ تارو زد 

زیستو باید با تست زنی درصداتو بالا بیاری 

برا تست زنی هم اگه پایت ضعیفه یا کلا ترکیبی نزن یا تو ترکیبیا صرفا گزینه هایی که مربوط به مطالب خونده شده هستن رو بررسی کن .حل کامل تست رو بزار بعد از خوندن کامل کتاب بزن .

زیست جامع خیلی سبزم خودش یسری از سوالاش که ترکیبی هستن رو مشخص کرده ولی یسری سوالا هم هستن که ترکیبین ولی خب کتاب علامت دار نکرده اینار  خودت حین حل تست میتونی تشخیص بدی و فعلا حذفشون کنی. 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
نمیدونم اطلاعاتی درباره ایشون ندارم 

ممنون عزیزم

موفق باشی