2777
2789

محصولات نفیس بخرید تا صورتتون پر جوش و موهاتو کچل بشه 

نماینده بودم پارسال هر چی از مشتریا خریدن بعدش پیام نفرین برام فرستادن که گولم زدی و اینا 

من خودم استفاده نکرده بودم از محصولاتشون بعدش یک شامپو اسطوخودوس و یک ماسک مو شکوفه ها گیلاس خریدم دیدم عه مشتریا راست میگن موهام مشت مشت میرخت تو یک هفته استفاده یک ضد آفتاب بی رنگ خریدم برای صورتم صورتم پر جوش شد 

ژل شستشو خریدم پوستمو انقدر خشک میکرد بعدش جوش میزد قرمز میشد 

توروخدا اگه خودتون و پوست و موهاتونو دوست دارید گول تبلغات الکی نفیس رو نخورید همش تقلبی و اشغاله 

خدا الهی لعنت کنه سازندشو 

خدا لعنت کنه اونایی که میدونن بده برای پورسانت خودشون دورغ میگن به مردم میفروشن 😏

خدا رو خوش نمیاد من خودم بعد اینکه دیدم بدن دیگه یک دونم هم نفروختم 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هووو تازه چقدم تبلیغشو میکنن واقعا چرته من تا حالا استفاده نکردم ولی 

اره دقیقا الکی همش دورغه خودتون یکبار بگیرید ببینید میفهمید چجوریه 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

وای دقیقا من یه بی بی کرم خریدم دویست خورده ای اصلا انگار تف مالیدی به صورتت یکی از این بازاریاب هاش بهم انداخت

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
آره افتضاحه خواهرشوهر منم نماینده فروشش بود هر چی ازش گرفتم بدرد نمیخوردن همه رو دور ریختم 

همش دورغ بود واقعا برا خودم متاسفم همونقدریم که فروختم بخدا نمیدونستم اصلا باورم نمشد بد باشه 

من نماینده فروش محصولات یه برندی بودم

خودم خریدم چند نمونشو 

ضد لک و ضد آفتابشو رو دستم امتحان کردم

به طرز فجیعی تیره شد پوستم 

چند نفر اومدن که بخرن همون محصولاتو ، نذاشتم بخرن 

آخرشم اومدم بیرون از تیم مزخرفشون

:)

وای دقیقا من یه بی بی کرم خریدم دویست خورده ای اصلا انگار تف مالیدی به صورتت یکی از این بازاریاب هاش ...

انقدر الکی تعریف میکنن فکر میکنی واقعا خوبه در واقعیت افتضاحه 

محصولات نفیس همونه که تو اینستاگرام پیج داره ؟اسم دخترش سدناهست؟؟اونو میگین؟

ربنا و لا‌تحملنا ما لاطاقة لنابه...خدایا چیزی که طاقت تحملش رو ندارم برام مقدر نکن❤️ ما ز بالاییم و بالا میرویم ... 
من نماینده فروش محصولات یه برندی بودم خودم خریدم چند نمونشو  ضد لک و ضد آفتابشو رو دستم امتحا ...

مثل من 

من اصلا باورم نمیشد محصولات نفیس با این همه تبلیغ و اینا اینجوری باشه تا وقتی که خودم استفاده کردم 

تو میتونی بگو که یکی دیگه پولش هدر نره پوستش داغون نشه