2777
2789
عنوان

کسایی که پدرشون رو زود از دست دادن میشه بیاید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 40 پست

سلام من یکی از پست هاتون رو توی یه تاپیک دیدم نوشته بودید از خاله تون امتیاز مسکن ملی توی اراک رو گرفتید منظورتون شهر جدید امیر کبیر هست؟ آخه ما هم ثبت نام کردیم زنگ زدن که تحویل مدارک بریم میخواستم ببینم برای شمارو تحویل دادن؟ راضی هستید

سلام خیلی خوشحالم که بعد از چند ماه، صاحب محترم این تایپیک رو پیدا کردم. خیلی درمانده و گیجم. لطفا راهنمایی کنیدم   

والدینم فوت شده اند. ۶ خواهر و برادریم(وراث قانونی).

من طبقه بالا و خانواده برادرم طبقه پایین منزل پدری ساکن هستیم. منزل پدری قولنامه می باشد.

گویا برادرم برای گرفتن ارث عجله دارد. تهدید کرده وکیل گرفتم، شکایت کردم و میخواهم از طریق دادگاه سهم الارث خودم را بگیرم. 

سوال من اینه که مراحل تقسیم ارث از طریق وکیل چطوریه؟ چقدر زمان میبره؟ ما باید منزل را تخلیه کنیم؟ منزل پدری را پلمب میکنند؟ حضور وراث در دادگاه الزامیه؟ دادگاه مالیات چقدر کم میکنه؟ خودِ دادگاه ملک را به مزایده میزاره و به مبلغ دلخواه خودش بفروش میرسونه ؟

خیلی خیلی ممنون میشم از شما که منو از سردرگمی دربیارید  اجرتان با امام حسین علیه السلام باشه ❤

.

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزرگترین ضربه زندگیمو وقتی خوردم که پدرمو از دست دادام 

هیچ برادری نمیتونه جای پدرو بگیره

پدر پشتوانه و تکیه گاهه

دقیقا روزی که پدرمو از دست دادام پشتم شکست بی پناه شدم و بی پناه خواهم ماند 

هیچوقت بی پدر بودن آسون نیست از هر لحاظی 

فقط تحمل کن عزیزم که چاره ی دیگه ی نداریم 

باید دی همه چیز بمالی به خودت

باید تاب آورد 

سلام عزیزم 

گلم من داخل ی تاپیک خوندم شما کارمند دادگستری هستی

یه سوال داشتم ازتون ممنون میشم اگه جواب بدید 

عزیزم من ی پرونده حقوقی دارم تو دادگاه بدوی رای به نفعم شد 

۲۰روز مهلت اعتراض داره

میخواستم بدونم اخطاریه تبادل لوایح بعد بیست روز به من اعلام میشه یا هر موقع طرف مقابل اعتراضش رو ثبت کنه؟و اینکه به من ابلاغ میشه یا وکیلم؟

بمیرم واست  از راه دور بغلت میکنم شاید عجیب باشه ولی حس کردم دوستم این حرفارو زده بهم 🥰

چقدر دلم پر از غمه هر وقت تو خونه تنها میشم تو خونه خودمو به شدت میزنم به شدت گریه میکنم بابامو صدا میکنم میگم بابااااا منو ببین ببین چقدر در عذابم فکر نکنی فراموشت کردم بابا دردت به جونم 

چند روز پیش توی پارک نشستم کنار یه پیرمرد از استرالیا اومده بود تو ایران استاد دانشگاه بوده بهش گفتم  لحظه به لحظه با پدرم حرف میزنم بهم گفت روحی وجود ندارد تمامش داستانه و خیلی چیزا گفت بچه ها زندگی برام تموم شده از اون روز بابام رفت که رفت تا ابدیت میفهمید تا ابدیت

سلام میتونم منم ازتون مشاوره خانواده بگیرم یه درمانده که ۱۰ ساله پدرم فوت کرده وبا یه همسر که بیمار روانی داره والان با کمک گرفتن از خانواده همسرم نتونستم قانعش کنم که حداقل یه مشاوره روانپزشکی بیاد طوری که برادر همسرم میگه بیا قانونی شکایت کن من پشتت هستم که بچه ها اسیب نبینن چون اصلا حرف هیچکس قبول نداره منم ا ماه اواره بیرون از خونه  با اینکه خونه داره مستاجر داره ولی امنیت ندارم میشه بگید مرحله اول شکایت متن چی بنویسم اعتیاد داره به تریاک الانم همه متوجه شدن که روانش بهم ریخته ولی دکتر نمیاد که حداقل بشه مشخص بشه جدیدا کتک میزنه فحش ناموسی میده بچه هام بزرگ میتونن شهادت بدن خانواده خودش دیدن

گاهی سکوت‌بوی دلخوری میده  پرحرفی بوی دلتنگی  میده