2777
2789

عزیزان اول که خدا رحمت کنه پدرتون رو 

دوم شده بابت اینکه پدرتون نبوده کسی اذیتتون کنه مخصوصا اگر برادری نبوده باشه ؟ 

شده تا حالا کتمان کنید که پدرتون فوت کرده مثلا سرکار یا جاهای دیگه که از خودتون حفاظت کنید 

به نظرتون حضور پدر یا برادر یا اصلا مرد چنین امنیتی رو میده یا نه ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن مثل ی فرد عادی زندگی میکنم 

تک فرزندم هستم داداش ندارم 

ن هرکی پرسید گفتم پدرم فوت شده چ نبازی ب دروغ هست خب

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
از ۵سالگی.اصلا یادم نمیاد چیزی ازش برا امنیت ک منظورت رو نمیفهمم.ولی خب ب گسی نمیگم ک ندارم.

منظورم اینه تو جامعه تا حس کنن مردی تو خانواده نیست شیر میشن 

ممکنه اجازه بدن به خودشون رفتارشون خوب نباشه

من همسرمو از دست دادم دوتاپسر۱۳و۵ساله دارم.همش کنارشونم ازنطرامتیت که گفتی نمیزارم کسی بهشون چپ نگاه کنه .با اینکه به خاطرنبودهمسرم دلم خوش نیست ولی بچه هارا مسافرت میبرم شهربازی انواع کلاسها و هرانچه که دربودن پدرشون داشتن الانم دارن.این باور اشتباهه که نبود پدر باعث عدم اننیت بشه ازجونم واسشون مایه میزارم اما میدونم خلا عاطفی پدررا دارن.چون من جای پدررا توی این مورد نمیگیرم

ن مثل ی فرد عادی زندگی میکنم  تک فرزندم هستم داداش ندارم  ن هرکی پرسید گفتم پدرم فوت شده ...

دروغ نه 

کتمان یعنی سعی کنی به کسی نگی اصلا پدرت فوت شده 

خداروشکر که تجربه بدی نداشتی 

دروغ نه  کتمان یعنی سعی کنی به کسی نگی اصلا پدرت فوت شده  خداروشکر که تجربه بدی نداشتی&n ...

مجبور نیستی بگس پسرمن نمیگه حتی وقتی برای ثبت نامش رفتم مسخصات پدررا کامل گفتم و گفتن درقید حیات گفتم بله.این بخشی اززندگی خصوصی شماست به دیگران ربطی نداره

من همسرمو از دست دادم دوتاپسر۱۳و۵ساله دارم.همش کنارشونم ازنطرامتیت که گفتی نمیزارم کسی بهشون چپ نگاه ...

اول که دم شما گرم 

دوم منظورم دقیقا دخترانی هستن که پدر یا برادر ندارن 

امنیت هم علتش اینه که حس کردم وقتی میفهمن دختری در پدر نداره یا برادر یا مردی اصلا وجود نداره به خودشون اجازه میدن از حد بگذرن 

نه هیچ وقت 

فقط عدم حضور پدر که هیچ وقت بعد این همه سال هیچ چیزی  جاشو پر نمیکنه 

بقیه چیزا اوکی بود و خیلی خوب و نرمال بزرگ شدیم

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اول که دم شما گرم  دوم منظورم دقیقا دخترانی هستن که پدر یا برادر ندارن  امنیت هم علتش ای ...

پایین ترش عرص کردم.لزومی نداره توجامعه بدونن و نگفتنش بهتره.من خودم همکارام نمیدونن همسرم فوت شده میفهمم چی میگی