2777
2789

سلام

قبلش یه توضیحی بدم واقعا نیاز به کمک دارم و تنهایی از پسش برنمیام

من یه سال پیش به طور مجازی با یه پسر دوست شدم الحق که پسر خوبیه واقعا خیلی با پسرای امروزی فرق داره

2 بار دیدمش یک بار که بار اول بود با خواهرش اومد 800 کیلومتر رو و بار بعدی تنهایی همو دیدیم

از شرایطش بگم شغل خانوادیشون دکه داری هست و خودشم سهم داره ولی توی خرید و فروش زمین های مجازی هم هست

میدونم همه ی اینایی که دارم میگیم ممکنه شناسایی بشم ولی دلم زدم به دریا واقعا به کمک نیاز دارم

درامدش ماهیانه خیلی خوبه 30 تا 60 میلیون درامد داره خونه داره ماشین داره پسر نمیگم خیلی مذهبی ولی اهل نماز و قران هم هست دست به خیرم هست به کسایی که نیاز دارن واقعا کمک میکنه

من چون کنکوری بودم خواستم ازش که عقب بندازه خاستگاری رو چون تصمیمیون جدی شده بود

هفته ی پیش مادرش زنگ زد به پدرم اجازه خاستگاری بگیره پدرم گفت بهش بعدا بهتون خبر میدم

بعد نشست با من حرف زد انواع اقسام تهمت ها رو به این بنده خدا زد اگه با توعه با صد نفر دیگ هست بغل اینه بغل اونه

مادرش معلومه معتاده خانواده اشو نمیشناسم معلوم نیست کین میری زیر دست مادر نوکری اینا رو بدون هیچ شناختی زد و به منم اجازه حرف زدن نداد که ازش دفاع کنم

روز بعدش زنگ زد مادرش و هرچی از دهنش درامد به مادرش گفت مادر اونم از سر لجباری بوده یا نمیدونم ناچاری هرچی اونم گفته اصلا منم به این ازدواج راضی نبودم

من از پدرم خیلی دلخوری خیلی تند رفت خیلی بدون هیچ فرصت و اجازه ای اینطوری کرد ولی من نمیخوام ساکت بمونم حداقل حق دارم یه فرصت تحقیق بگیرم یا مشاوره یا هرچی

پدرم گفته اگه پسرت به دخترم پیام بده میرم شکایت میکنم اونم گفت بهم من نمیترسم از هیچی تمام تلاشمم میکنم که پدرت راضی بشه ولی نمیخوام به خاطر من با خانواده ات بد بشی برای همین  باهام کمتر حرف میزنه

ولی میدونم پسری نیست که واقعا پشتمو خالی کنه

منم نمیخوام بزارم اون تنهایی همه کارا رو بکنه بگید لطفا راهنماییم کنید من چیکار کنم وقتی اجازه ی حرف زدن ندارم

هرراهی به نظرتون میاد بگید بهم از چله و دعا تا مشاوره هر چی به ذهنتون میرسه بگید خواهش میکنم🙏�

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر حرفی ک میخوای ب بابات بزنی رو برای مامانت کامل بگو ک اون بهش بگه وقتی ک تو خونه نبودی 

مامانم از بابام بد تره کلا هر دوتاشون همینطورین نمیشه باهاشون حرف زد

کسی نیست با پدرت حرف بزنه !!!

مامانی برادری خواهری !!!

ولی چه عجیب . بدون هیچ شناختی تهت زد و گفت نه !!!

یا شاید چیزی می دونه که می ترسه به اونا دختر بده 

البته که بدون خواستگاری و تحقیق ،نه گفتن و توهین و دعوا عجیبه !!!!

کسی نیست با پدرت حرف بزنه !!! مامانی برادری خواهری !!! ولی چه عجیب . بدون هیچ شناختی تهت زد و گفت ...

ن اصلا همو نمیشناسن دلیل مخالفتشونم اینه دوست بودیم 

مامانم از بابام بد تره کلا هر دوتاشون همینطورین نمیشه باهاشون حرف زد

پس با پیام بهشون بگو 

من ک بودم میگفتم پسره خودش ب مامانم پیام بده حرف بزنه 

بلخره ادم باید بخاطر چیزایی ک میخواد ریسک کنه 

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂
ب ی بزرگ تر دیگه بگو  مثل عمو یا دایی

من که نمیتونم بگم به اون بگم یکی از اقوام خودمو واسطه کنه؟

اخه ما دو شهر دوریم کسی رو نمیشناسه مگه اینکه خودم بهش معرفی کنم

خب پدرتون بر چه اساس گفتن مادرش معتاده؟

دلیل مخالفتشون چیه دقیق

یعنی چی نمیتونی حرف بزنی یعنی شما پدر و مادرت رو بنشونی چهار کلام منطقی صحبت کنی و جواب بشنوی فاجعه رخ میده؟

عزیزم شما باید حتماً با خانوادت صحبت کنی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
پس با پیام بهشون بگو  من ک بودم میگفتم پسره خودش ب مامانم پیام بده حرف بزنه  بلخره ادم ب ...

وای اگه اینکار رو کنه بابام واقعا می‌ره ازش شکایت میکنه

خانواده ی من خیلی بد قلقن دلم واسه خودم میسوزه

وای اگه اینکار رو کنه بابام واقعا می‌ره ازش شکایت میکنه خانواده ی من خیلی بد قلقن دلم واسه خودم میس ...

ای وای نباید میگفتی باهاش دوست بودی 

هیچکس نیس بگی باهاشون حرف بزنه؟ مثلا خاله ای دایی عمه ای چیزی

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂
خب پدرتون بر چه اساس گفتن مادرش معتاده؟ دلیل مخالفتشون چیه دقیق یعنی چی نمیتونی حرف بزنی یعنی شما ...

صداش😑😑😑

مادرش به خورده اروم حرف میزنه میگه از صداش معلومه معتاده

دلیل مخالفش دوستیمونه

نمیذارن حرف بزنم هرچی میگم تا سند و مدرک براشون نیارم حرف خودشون رو میزنن سند و مدرکش هم فقط وقتی رو می‌شه برن تحقیق کنن