2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماه از بعداز اولین رابطم سمت چپ وراستم درد میگرفت تا یک هفته هی میرفت و میومد دردش با کمردرد ،مث درد تخمک گذاری بود منتها یک هفته ای طول کشید این بود تفاوت این دورم با دوره های قبل 

اگه قبلا سقط کرده باشی و راه درمان رو درست رفته باشی تا برج ۱۰ امسال ان شاالله باردار هستی 

اتفاقا سقط کردم وتا یجایی درمان کردم گفت این ماه بیا ددباره بنظرت برم دکتر؟هروقت میرم یکاری میکنن سنو یا هرچی تا چند وقت عفونت میگیرم دیگه خسته شدم تازه خوب شدم

عزیزم تورخدا برای منم جواب بده شوهرم قهر کرده کی برمیگرده ؟ خیلی ناراحتم بخدا برات ۳۰۰ صلوات میفرستم ...

عزیزم خیلی ازت زده شده توخونه ارامشو ازش گرفتع بودی و بیشتر بخاطر اینک حرصت بده گزاشته رفته چند روز بیخیالش شو زنگ و پیام و... نده.. خودش برمیگردع