2777
2789

و دلیل طلاقتونم بگید

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که نمیدونم  ولی خیلی سخته خیلی با بچه بازم بسته به شرایطتت

دیگه نمیتونم کنار شوهرم بمونم از اولم نمیخاستمش زوری دادن منو بهش از بس بچه بودم پا ی بچه رد باز کردم ب این زندگی دارم آب میشم😔

من دوتا بچه داشتم سه ساله ودوساله، 24سالم بود جداشدم بچها باپدرشونن هفته یبار میبینمشون کارمیکنم مخارجشونم میدم علتش خیانت اقا واعتیادش بود پیش خونوادمم نرفتم اوناتهرانن من مشهد موندم بخاطر بچها فوق العاده هم راضیم چون اون زندگی فقط جومتشنج داشت برابچها 

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

من دوتا بچه داشتم سه ساله ودوساله، 24سالم بود جداشدم بچها باپدرشونن هفته یبار میبینمشون کارمیکنم مخا ...

نگران و دلتنگ بجه هات نمیشی؟ ک الان کجان چی میخورن ؟ من 24 ساعت بچم و نبینم میمیرم 

من زمین تا اسمون اختلاف نظر دارم باهاش من کجا اون کجا... فکرش شدیدا قدیمیه  و دوسشم ندارم از ا ...

مثل من 

آدم بدی نبود ولی دوسش نداشتم و اختلاف نظر داشتیم

جدا شدم 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...