2777
2789
من دوتا بچه داشتم سه ساله ودوساله، 24سالم بود جداشدم بچها باپدرشونن هفته یبار میبینمشون کارمیکنم مخا ...

الان بچه ها گناه دارن با یه ادم معتاد،اونا ک نخواستن بیان تو زندگیتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا بچه داشتم سه ساله ودوساله، 24سالم بود جداشدم بچها باپدرشونن هفته یبار میبینمشون کارمیکنم مخا ...

تو مخارج بچه ها رو میدی ؟؟

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
یکی دارم 7 سالشه پسره

اگه میتونی تا ۱۵-۱۶ سالگیش صبر کن، هرچند خیلی سخته از لحاظ روحی.

البته بعضی پدرا هم خیلی دلسوزن و نمیزارن بچه زیاد اذیت بشه….ببین شوهرت بعد میتونه نگهشداره

و اینم اضافه کنم همسرم از نظر جنسی هم صفره صفره  دوسشم ندارم از اول نداشتم اختلاف نظر هم زمین ...

واسه منم همینطور بود

از احاظ جنسی هم سرد بود 

ولی بابای خوبیه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
نگران و دلتنگ بجه هات نمیشی؟ ک الان کجان چی میخورن ؟ من 24 ساعت بچم و نبینم میمیرم 

مگه میشه نشم؟ شش ماه اول کارم فقط گریه زاری بود ولی بخودم قول دادم زندگیم وبسازم که فردا بچهام باافتخاربیان سمتم وخداروشکر گوش شیطون کر همینجورم شده بچهامم وابسته خودمن هرروز تلفن میزنیم هروقتم بخوام میبینمشون ولی روتین هفته یبار

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔