2777
2789

روزهای اول خیلی معمولی با هم دیگه احوال پرسی میکردیم یعنی اون سلام میکرد منم جواب میدادم حرف زدنمون تا همین حد بوده تا حالاولی الان تا منو میبینه رنگش میپره و جایی که می‌دونه من هستم اصلااا نمیاد ما باهم دیگه فامیل هستیم مثلاً مهمونی خونه ی یکی باشه ماهم دعوت باشیم داره میاد توی هال اگه ببینه من اونجا وایستاده ام دوباره برگشت می‌کنه می‌ره یا اینکه با همه ی خوانواده ام احوالپرسی می‌کنه با احترام و خنده اونوقت به من که میرسه اخماش می‌ره توهم به شدت این پسره ذهنمو درگیر خودش کرده اخه این رفتاراش یعنی چی😤

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

میخواد فکر نکنی عاشقت شده

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دربارت چیزی بهش گفته

اره خانواده ش میگن ازدواج کن و من و پسندیدن پسره هم میگه که من زن نمی‌خوام اینو یکی دیگه بهم گفت

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

برای منم جای سوال شد رفتاراش 

فهمیدی چیه به منم بگو 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
میگم ک بد دل شده نسبت ب شما.یکی پرش کرده

نمیدونم همه خوب منو میگن در کل بین فامیل من خیلی دختر خوبی شناخته میشم

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین