2777
2789

دوستان من ی د.ع…ای بخت گشایی گرفته بودم ب نیت شخصی بعد عذاب وحدان گرفتم و دوباره رفتم خواستم ب.اط.لش کنم ک اینکارو کرد

بنظرتون ممکنه خود این یارو بختمو ب.بنده؟؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رفتی باز کنی بختتو چرا بستی😐

نبستم به نیت شخص خاصی گرفته بودم بعد گفتم باطل کنه بذاره ب روال عادی خودش ببینم چی میشه شد شد نشد هیچی

هن‌رفتی‌خب بخت گشایی کار خوبیه چرا عذاب وجدان ک‌باطل کنی؟

ب نیت شخص موردنظرم بود اخه

بعد گفتم زوری نباشه بذارم خودش ببینم چی میشه

ممکنه بنظرت خود اون یارو ک اینکارو کرد برام بختمو بااین فردمدنظرم ببنده ؟

دعا چیه؟ ار خدا کمک بخواه 

خب الان میخوام همین کارو کنم از خدا بخوام

فقط نگرانیم اینه اون فرد جلوی راه من و شخص مدنظرمو نبنده

ممکنه اینکارو کنه؟ 

خب الان میخوام همین کارو کنم از خدا بخوام فقط نگرانیم اینه اون فرد جلوی راه من و شخص مدنظرمو نبنده ...

اره . هیچکاری برای خدا نشد نداره. از ته دلت ازش کمک بخواه.‌من معجزشو دیدم برای ی نفر که قرار بود یکی از مقامات مهم دولتی اون شخصو نابود کنن. ولی طرف ی جمله گفت اللهم من کاد فکد. یعنی خدایا هر کسی برای من نقشه بدی داره به خودش برگرده . همینو از دلش گفت . یعنی چنان بلائی سر اون مقامات اومد که خودشون هنگ کردن و بعدش دیگه لال شدن.

اره . هیچکاری برای خدا نشد نداره. از ته دلت ازش کمک بخواه.‌من معجزشو دیدم برای ی نفر که قرار بود یکی ...

یعنی اگه هرکی بخواد سد راه رسیدن منو اون فرد بشه، ولی من از خدا قلبا بخوام کمک کنه، بقیه نمیتونن سد راه ما شن ؟

یعنی اگه هرکی بخواد سد راه رسیدن منو اون فرد بشه، ولی من از خدا قلبا بخوام کمک کنه، بقیه نمیتونن سد ...

از ته دلت به خدا بسپاری هیشکی نمیتونه کاری کنه. توکل یعنی که بسپاری به خدا و از بنده خدا نترسی.