2777
2789

درود بر شما

ببینید بانو اول سوالتون رو اصلاح میکنم یک اقا دنیارو از نگاه شما نمیبینه دوم همه مثل هم فکر نمیکنن

من ب شخصه ی پسر مستقلم با شرایط نسبتا خوب اما حس خوبی ب سن پایین ندارم چون باورهاشون و دیدگاهشون با ما فرق داره 

از همه مهمتر یک مرد با یک فکر سالم جذب محبت شما میشه ن ظاهرو اندام شما اون دیگه جسارتا مرد نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر ما خانوما با اقایون کاملا متفاوته من الان اطرافم بالای ده زن رو دیدم که کار میکنن و به قولی مستقل هستند ولی شوهرشون از کار کردن اونا راضی نیست من کاری به سن ندارم ولی اقایون یک مقدار دنبال زیبای هستند و به چهره و اندام دقت میکنن و البته اکثر مردا این که زن یک مقدار از خودشون کوچیک تر باشن رو قبول دارن 

بعد اقایون همه میگن ما روشنفکریم و با ازادی زنان کار نداریم به گذشته که چند تا دوستپسر داشته کار نداریم ولی اکثرشون موقع خاستگاری میگن تیپش یکم سر سنگین باشه زیاد دنبال دوس پسر اینا نبوده باشه و تو پیدا کردن زن با دوس دخترشون زمین تا اسمون فرق داره 

حالا اینقدر مهمه ک اقایون چی میپسندن ...ما زنها چقدر بیچاره ایم ...همش میگیم مردا از چی خوششون میاد از چی بدشون میاد ...بابا بیخیال یبار بگیم زنا از چی خوششون میاد ..خودمونیم ک خودمونو کردیم وسیله ای برای عیش مردها ...عزیز من خودت رو ارزش بزار ...من خودم شاغلم هرکی پاشو توی دفتر کارم میزاره با زنش ...میبینی زنش مث حورپریه بازم چشمش میچرخه ...عه حالم بهم میخوره ...از صدتا شاید یکیش نگا نکنه ...

نظر ما خانوما با اقایون کاملا متفاوته من الان اطرافم بالای ده زن رو دیدم که کار میکنن و به قولی مستق ...

سوال من رو دقت نکردین

نگفتم سن بالای چروک و زشت 

گفتم سن بالا و خوشگل و امروزی 

سن پایینه معمولی 

مستقل هم که مستقله ولی شوهره خواست کارو میزارع کنار میشینه خرج میکنه فقط

بعدم نگفتم زن از مرد بزرک تر باشه