2777
2789
عنوان

کدوم دوره زبان به نظرتون برم؟

121 بازدید | 8 پست

من زبانم سطح مبتدی و هر دو دوره آنلاین

یه دوره هست مترجمی، خب این listing و speaking  نداره، جز این دو تا همه چی یاد میده گرامر، واژگان، درک مطلب و همچنین فنون ترجمه ویراستاری، ادبیات

و اینکه از ترم دو یه کتاب انتخاب می کنم ترجمه می کنم، و خودشون بررسی و اشتباه میگن، ولی همچنان آموزش ها است

(این رو بخاطر نمی دونم برم یا نه گفتم شاید در آینده تو دانشگاه یا جایی بدردم بخوره برای ترجمه)

یه دوره هم هست مثل بقیه زبان یاد میدن، اینم دوتا ۱۲۰ روز داره، هر روز کلاس داری، ۱۲۰ روز اول از مبتدی به متوسط، ۱۲۰ روز دوم متوسط به پیشرفته...

ببخشید طولانی شد...

هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم مترجمی بهتره،شاید بتونی کاری انجام بدی بعدا

آره این قسمتش خوبه، ولی اون دوتا مورد نمی دونم چیکار کنم؟ از اونجایی که مبتدی هستم...

آره این قسمتش خوبه، ولی اون دوتا مورد نمی دونم چیکار کنم؟ از اونجایی که مبتدی هستم...

باید خودت بدونی چی میخوای،اگه مکالمه برات مهمه یعنی همون گوش دادن و حرف زدن،دومی رو برو،اگه میخوای باهاش کاری انجام بدی اولی رو برو،راستی هزینشون چقدره؟

باید خودت بدونی چی میخوای،اگه مکالمه برات مهمه یعنی همون گوش دادن و حرف زدن،دومی رو برو،اگه میخوای ب ...

خب مترجمه ۴ ترمه، هر ترمش ۷۵۰

دومیه روز اول ۱۲۰ روز، کلا فکر کنم چهار میلیون هزینه اش بشه، که قسطی هر ماه ۵۰۰ یا هزینه خودشون بگن ...