2777
2789
عنوان

بچا ی سوال به کراشم پیام بدم؟😂

140 بازدید | 6 پست

بچه ها ما صحبت میکردیم با هم معلومه از حرفاش منو دوست داره و نشون میده منم که خودمو زدم به کوچه علی چپ😂😂

هر روز صحبت میکردیم 

از ساعت یک ک از سرکار میومد تا صبح که هوا روشن بشه میگفت چون حوصلت سر میره من باهات صحبت میکنم😂

حالا گوشیم صبح سوخت ولی قبلش بهش گفته بودم اگر گوشیم خراب شد چون مشکل داره سیم کارتمم میخوام عوض کنم گفت ولی اگر گوشی گرفتی حتما بهم پیام بده یا ز بزن خبر داشته باشم ازت نگرانت نباشم(مریضم برای همین گفت)

حالا من سه چهار روز دیگه میرم برای خرید گوشی 

بهش پیام بدم؟یا دیگه ولش کنم و خبری ازش نگیرم و فراموشش کنم 

کارام انگار دست خودم نیست با اینکه دوستش دارم هعی میگم مزاحمش نباشم😑💔

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوسش داری و قصد داری باهاش بری تو رابطه پیام بده

اره دوستش که دارم این حس کوفتی ولم نمیکنهههه

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام