2777
2789
عنوان

با بچه میشه درس خوند 😢

112 بازدید | 14 پست

سلام دوستای مهربونم شبتون بخیر 

بی هدف زندگی کردن خیلی سخته 

من الان ۲۴ سالمه و توی این مدت هزاران تصمیم گرفتم و عوض کردم و هیچکدومم انجام ندادم متاسفانه خیلی اراده ضعیفیم دارم 

الان موندم چیکار کنم من معدل دیپلمم ۱۲ رشته فنی حرفه ای صنایع شیمیایی رشتمم همچین زیاد دوست ندارم بی علاقم نیستم بهش 

ولی دانشگاه پیام نورم بخوام شرکت کنم برا رشته هایی مثل حقوق یا روانشناسی باید رشتم نظری باشه و معدلمم بالا 

که متاسفانه من اصلا اون زمان درس خون نبودم 😢😢😢

۱۶ سالگی ازدواج کردم و فهمیدم چه خریتی کردم درس نخوندم 

۸ ساله ازدواج کردم و هر روز تصمیم دارم یا برم رشته خودم دانشگاه ادامه بدم یا بشینم دیپلم مجدد بگیرم 

شروعم کردم برا هردو دانشگاه که یه ترم رفتم قبل امتحانات بخاطر یه سری مشکلات بیخیال شدم 

یه مدتم رفتم ثبت نام کردم برا دیپلم مجدد رشته تجربی همه کتابا و کتابای کمکیم گرفتم میخوندم هیچیییی نمیفهمیدم 

امتحان اول و دوم و سوم رفتم خراب کردم اونم بیخیال شدم البته با وجود بچه یک ساله و نیمم نمیشد بیشتر از این ازم بر بیاد 

الان بچم ۲ سالش شده و میتونم حداقل برا یه دانشگاه رفتن بزارمش مهدکودک 

الان موندم توی سن ۲۴ سالگی چیکار کنم 

رشته خودم رو دانشگاه فنی برم ادامه بدم 

یا بشینم بخونم برا دیپلم مجدد 

یا اینکه درس خوندن رو بیخیال شم و یه هنری یاد بگیرم 

نقاشی که عشقم واقعا یا خیاطی چیزی 

نمیخوام اینطور بیکار بمونم تو خونه خیلی اذیتم 

شوهرم مدام در حال پیشرفته و من یه بی سواد که تو خونه مونده فقط 😢 و باید طعنه بشنوه 

همش به کنار برادرشوهرم پزشکه دو روز دیگه زن بگیره زن دکتر میگیره و کار من میشه فقط حسرت که چرا هیچی نکردم 

خیلی ناراحتم خیلییییی 

شما بگید چیکار کنم 

گاهی وقتا مقصد مهم نیست مبدا مهمه یعنی تو میتونی مقصد نداشته باشی ولی از مبدا ای که توش هستی و ازش بدت میاد بی‌آب بیرون کار جدیدی شروع کنی بدون اینکه بخوای به انتهاش فکر کنی همین که بتونی تغییر مبدا بدی حالت رو خوب میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم۲۵سالگی و با بچه دانشگاه رفتم

وقتی بری دنبالش بقیش هم جور میشه

درست بخون در کنارش یه کارهنری ،لاین آرایشگری دنبال کن 

بچه رو هم بذار مهد یا پیش مادرت اگه میتونه نگهش داره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ببخشید عزیزم دانشگاه رشته خودم برم بهتره یا دیپلم مجدد ؟ 

اگه علاقه داری رشته خودت اگه نه که دیپلم مجدد فکر نکنم کار زیادی داشته باشه تطبیق واحد میکنن و چندتا تخصصی میدن امتحان بدی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اگه علاقه داری رشته خودت اگه نه که دیپلم مجدد فکر نکنم کار زیادی داشته باشه تطبیق واحد میکنن و چندتا ...

فکر میکنم رشته خودمو ادامه بدم بهتر باشه 

به امید خدا از همین امشب شروع کنم مرور درسا 

فکر میکنم رشته خودمو ادامه بدم بهتر باشه  به امید خدا از همین امشب شروع کنم مرور درسا

امید به خدا😍

وقتی رفتی دنبالش کوتاه نیا 

به نظر من اگه بخوای درستو بخونی خیلی طول میکشه بعدم ممکنه شغلی مناسب پیدا کنی یا نه

اما هنر رو زودتر میشه یاد گرفت خیاطی خیلی خوبه،یکی از آشناهامون یه ساله خیاطی یاد گرفته اما الان اطرافیان براش پارچه میبرم لباس بدوزه براشون

به نظر من اگه بخوای درستو بخونی خیلی طول میکشه بعدم ممکنه شغلی مناسب پیدا کنی یا نه اما هنر رو زودت ...

من برا شغل نمیخوام همین که یه علمی داشته باشی خودش خیلییی خوبه و در کنارشم میتونم کارای هنری یاد بگیرم 

یه دوره مجازی طراحی چهره گرفتم اونو کار میکنم خداییم خوبه تا اینجا که پیش رفتم