هر چیزیو که یاد میگیرم هر چقدم حرفه ای از وارد شدن به دنیای بیرون میترسم به شدت از برخورد با آدما میترسم روز به روزم بدتر میشم چیکار کنم ؟کسی شبیه من هست ؟چجوری به خودم کمک کنم ؟نه میتونم کار کنم نه کلاس برم نه تنها برم حتی بیرون هیچی
اگه کناره گیری بعد دوران کرونا اتفاق افتاده که بله خیلیها دچار شدیم
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
منم اینجوریم نبودم اما چند ساله انگار شدم بخاطر ترس خیلی موقعیت از دست میدم روز بروز ارتباطاتم و موقعیت هام و انگار از دست میدم همیشه مقصر نیستم گاهی هم بقیه رفتار خوبی نداشتن یا بد شانسی و کم لطفی باعث شد به هدفم نرسم افسردگی بگیرم که الان اینجورم...😪