2777
2789

اگر شما خانومی باشید که از لحاظ مذهبی و دینی و اعتقادی با همسرتون خیلی متفاوت باشید

البته در زمان ازدواج خیلی شبیه هم بودین ولی به

مرور زمان مشخص شده باشه که خیلی متفاوتید

ولی در تلاش باشید که با انعطاف و احترام ، زندگی 

رو دور از تنش نگه دارید ، با چالش زیر چه برخوردی دارید 

همسرتون دوست داره سفر سیاحتی کنه به کشوری مثه ترکیه چون پیشنهادی که بهش دادن خیلی مناسبه

ولی شما کاملا مخالفید که همچین سفری برید

آیا خودتون رو مجبور میکنید بر خلاف میل قلبی تون

همچین سفری برید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا دوست نداری بری مگه هرکی میره ترکیه ادم بدیه؟

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

😐😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 با این صحنه شبم بخیر شددد

شب بخیرررررر

بیا امید داشته باشیم، این خستگیا، این حال بدیا، این حسای بد، تهش به یه جای خوب میرسه، تهش هممون بلاخره میخندیم...😍🌸🍓 عاشق وکالت💙 عاشق رشته حقوق💙عاشق جنگل💙عاشق دریا💙عاشق سبک زندگی سالم💙عاشق ورزش💙عاشق خنده💙عاشق کتاب💙عاشق خدا💙 #لیلی🌱