2777
2789

سلام،،من سه ماهه آی یو دی گذاشتم ازین مسی ها...شنیدم میگن اگر قرص مصرف کنیم آی یو دی بی اثر میشه و امکان حاملگی وجود داره شما هم تایید میکنین قرص، دستگاه رو بی تاثیر میکنه؟؟

چون من دارم قرص میخورم برای عفونتم چرک خشک کن قوی و یه قرص مال عفونت و قرص واژینال .... و یه شب(فقط یه شب) جلوگیری نکردیم اما روز بعدش من قرص اورژانسی مصرف کردم آیا ممکنه حامله بشم؟؟

آخه من دو بار حامله شدم هر دو بار هم فقط با یک بار رابطه حاملگی رخ داد یعنی نیاز به تلاش نیست با یکبار سریع حامله میشم😭

ای خدااا لطفا کمکم کنین از جوش و استرس دارم میمیرم به سوالام جواب بدید توروخداااا😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا حامله نمیشی قرص اورژانسی هم که خوردی استرس نداشته باش

من الان ۴ ماهه گذاشتم پریود نمیشم بچه شیر میدم ۸ماهشه 

ولی قبل آی یو دی دوبار پریود شدم ولی با قرص اورژانسی. بنظرت نشدنم از شیردهیه؟

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

استارتر بچه ام داری؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
نه بابا حامله نمیشی قرص اورژانسی هم که خوردی استرس نداشته باش من الان ۴ ماهه گذاشتم پریود نمیشم بچه ...

منم قبل ای یو دی پریود نمیشدم و نمیشمم همچنان...بچمم همسن بچه ی شماس تقریبا...

اخه میدونی چرا میترسم؟؟چونکه سر بچه ی اولم قرص جلوگیری خوردم اما بازم حامله شدم این قرصا کارساز نیست