2777
2789
عنوان

شوهرم استقبال نکرد از...🤦🏻‍♀️

807 بازدید | 27 پست

بچه ها من قدم ۱۷۲ و وزنم ۶۰ هست. از هیکلم راضیم ولی همیشه دلم میخواست ۶۵ بشم. امروز شروع کردم کالری شماری.... واسه شوهرم تعریف کردم ولی گفت نه همینجوری خوبی. اینکارو نکن🤦🏻‍♀️😂

بچه ها مجبورم نمیکنه ها. فقط نظرشو گفت. 

حالا من موندم که به حرفش گوش بدم یا مطابق میل خودم جلو برم؟؟

اینم بگم ۵ کیلو اضافه کنم اصلا بد فرم نمیشم. توی شکم و پهلوهام جمع نمیشه اصلا

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گوش کن وقتی میگه اینجوری خوبی یعنی داره بهت توجه میکنه

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

کاره خودتو بکن 

بهشم نگو 

کلا به مردا هیچ رژیمی رو نباید بگی 

بعد جالبه مردا توی ظاهر و همه کارای زن‌ها باید نظر بدن و حرف خودشون باشه ولی ما زن‌ها این اجازه رو نداریم

به نظرم تو هیکلی که دوسداری رو داشته باش 

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

اونطوری که دوس داری باش

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

شوهرمنم میگه لاغرنشو ولی من شدیدا رژیمم. بنظرم بعضی چیزا مختص خودمونه و نظر شوهر مهم نیس

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚