2777
2789
مکه باید چیزی بنام باشه؟؟ مرد هرچی داره مال زن و بچه آس. میگید زن‌هم داشته باشه مال شوهر و بچه آس . ...

😁😁😁😁

مادر من نزدیک شصت سالشه از اون موقع که بابام یه واحد به اسمش زده کلا بیشتر با بابام دعوا میکنه و حتی یه بار گفت بهتر جدا زندگی کنیم 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال. اگه قبل ازدواج مرد خونه یا ماشین رو خریده باشه، زن باید انتظار داشته باشه قسمتی از اون بنام ...

نه من اگر حرص میزنم به خاطر زحمت هایی که کشیدم ولی کسی نبود ببینه

ولی عکسشم هست، اگه مرد بخواد بسوزه و بسازه و بخاطر اموالی ک دست زنشه نتونه جدا شه چی؟ 

دقیقا مورد مشابه این رو دیدم خانوم بدخاطر اینکه شوهرش یک ساعت پدرش رو برده جایی و اورده سه ماهه مدام دعوا راه میندازه .اجازه نمیده اقا با خانوادش رابطه داشته باشه خونه داری و تربیت بچه هم بلد نیست .ولی چون ۳۰۰ تا سکه مهرشه و خونه ب نامش شوهرش میسوزه و میسازه

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
مکه باید چیزی بنام باشه؟؟ مرد هرچی داره مال زن و بچه آس. میگید زن‌هم داشته باشه مال شوهر و بچه آس . ...

من اگر میخواستم بزنم زیر همه چیز از همون اول به خاطر بی پولیش باید میزدم 

😁😁😁😁 مادر من نزدیک شصت سالشه از اون موقع که بابام یه واحد به اسمش زده کلا بیشتر با بابام دعوا م ...

مادر شما خیلی خوبه میگه .عمل نمیکنه . من انقد پرونده دیدم که زن شوهر از خانه بیرون انداخته  بعدش هم مهریه اجرا گذاشته . 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
من شغلم .اگه میگم انقد پرونده دیدم که مرد بعد انتقال کارتن خواب شده 

چرا دیدگاه شما صفر و یک هست

چیزی به اسم تنصیف به گوشتون نخورده ؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من اگر میخواستم بزنم زیر همه چیز از همون اول به خاطر بی پولیش باید میزدم 

عرض کردم ۸۵درصد . شما را نگفتم .  من بخاطر کارم. تا دلتون بخواد دیدم . البته خانمهای زیادی هم دیدم  .ارثیه پذزیشونم گرفتن دادن به شوهرشون . ژنهایی که با اعتیاد و بی پولی مرد ساختن . از صد نفر ۱۵نفر هر چی بنامشون هم باشه فرقی نمیکنه . اما ۸۵نفرشون هوایی شدن . مرد از خونه انداختن بیرون . 

من دیدم مرد یه واحد بنام زنش کرده . خانم قفل درو عوض کرده مرد راه نداده. مهریه هم اجرا گذاشته .

حتی دیدم مرد یه واحد خونه داشته رده بنام خانمش. کارتن خواب شده . زن بعدش طلاق هم گرفته 

چرا دیدگاه شما صفر و یک هست چیزی به اسم تنصیف به گوشتون نخورده ؟

من کارم .شرط داره 

اولا اموالی که طی زندگی مشترک بدست آمده 

اونم هم هنگام طلاق. مشروط بر اینکه مرد خواهان طلاق باشه. .

اعضای این سایت چند درصد سابقه ازدپاجشون بالای ده پانزده سال؟؟ 

مادر شما خیلی خوبه میگه .عمل نمیکنه . من انقد پرونده دیدم که زن شوهر از خانه بیرون انداخته  بعد ...

خوب آخه بابام چهارتا واحد دیگه داره و مادرم حقوق بازنشستگی نداره 

البته کاری نمیکنه ولی در کل زیاد دلش بابام نبود نیست با داشتن چهارتا بچه مقصر اول آخر زندگیش پدرش هست ولی همه رو از چشم بابام که شوهرشه میبینه. یعنی خانوادش دو زار واسش ارزش قایل نیستن حتی باباش بهش ارث نداد باز همش سگ اونارو به سینه میزنه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
خوب آخه بابام چهارتا واحد دیگه داره و مادرم حقوق بازنشستگی نداره  البته کاری نمیکنه ولی در کل ...

متاسفانه من با توجه به کارم زیاد از این موردها دیدم . زن مرد از خونه انداخته بیرون . بعد جدا شده رفته اون پول واسه کس دیگه ای خرج کرده . اما زنهای با گذشت و فدار هم کم ندیدم . 

اینکه مادرتون از خانواده اش دفاع می‌کنه کاملا طبیعی . تقریبا نود نه درصد خانمها خودشون حق دارن پشت سر خانواده خودشون بگن ولی شوهر و خانواده شوهر حق ندارن .اما معنیش این نیست نمیدونه . یه جور سانسور  داره تلاش می‌کنه که باور نکن از طرف کسایی که اون همه دوست داره مورد بی مهری قرار گرفته

خوش به حالت من صد میلیون طلاهامو دادم یه دنگش هم به نامم نکرد😢

عین من چند سال پیش صد میلیون طلا فروختم بعدش گفتم بیا به اسم هردوممون بزن 

اولش گفت حالا بزار کاراش تموم شه بعدا میزنیم 

الانم هر چی بهش میگم عین خیالش نیست میگه تو دیگه خیلی مادی شدی اینجوری نبودی🙁